building.lv skaitļos

Lietotāji online26
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32872
Kādi risinājumi ir piemērotākie, izvēloties gatavās vasaras dārza mājiņas? Kādas ir to aptuvenās izmaksas, izgatavošanas materiāli? : building.lv - par būvniecību Latvijā

Kādi risinājumi ir piemērotākie, izvēloties gatavās vasaras dārza mājiņas? Kādas ir to aptuvenās izmaksas, izgatavošanas materiāli?

autors: Kādi risinājumi ir piemērotākie, izvēloties gatavās vasaras dārza mājiņas? Kādas ir to aptuvenās izmaksas, izgatavošanas materiāli?
Foto: Kādi risinājumi ir piemērotākie, izvēloties gatavās vasaras dārza mājiņas? Kādas ir to aptuvenās izmaksas, izgatavošanas materiāli?; autors: Kādi risinājumi ir piemērotākie, izvēloties gatavās vasaras dārza mājiņas? Kādas ir to aptuvenās izmaksas, izgatavošanas materiāli?
www.building.lv atbild:
Gatavās jeb pārvietojamās mājas ir nami dažādās gatavības stadijās, kas uz nepieciešamo vietu tiek nogādāti gatavā veidā un ir uzreiz apdzīvojami.

Gatavās mājas ir ideāls risinājums dārza vai saimniecības mājai, taču nereti šādas ēkas tiek izmantotas arī kā dzīvojamās mājas, jo mūsdienās šādu namiņu kvalitāte ir augsta un cenas- pieejamas. Neliela dārza mājiņa izmaksās sākot no 2 600 latiem, iespējams izvēlēties arī lietotas mājiņas, kuru izmaksas var būt pat vēl mazākas.

Arī nelielās mājas (piemēram, 2,8 x 3,0 metri) parasti ir siltinātas ar akmens vati un nepieciešamības gadījumā (ja, piemēram, izmanto kā sarga mājiņu) apdzīvojamas, apsildāmas arī ziemas mēnešos vai nesiltinātas. Iekšējo apdari šādām mājiņām parasti veido iespējami vienkāršu un lētu- bāzes modeļiem iekšsienas ir apdarinātas ar OSB plāksnēm, taču tā vietā iespējams izvēlēties arī citus materiālus. Ārējai apdarei visbiežāk izvēlas koka vai plastikāta dēlīšus. Mājiņas nodrošinātas ar elektroinstalāciju.

Nepieciešamības gadījumā vairākus nelielo māju modeļus (viena moduļa garums ir 3,0 līdz 8,9 metri) var savienot kopā. Šādas nelielas mājas ražotāji sola piegādāt 2 līdz 3 nedēļu laikā pēc pasūtījuma saņemšanas.

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.