building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1672
Nozares raksti32872
Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī! : building.lv - par būvniecību Latvijā

Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!

Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!

Kurš gan nav aizdomājies par to, kā palielināt sava dzīvokļa platību? Iestikojot lodžiju vai balkonu, to izdarīt ir patiešam vienkārši.  Šādā veidā ir iespējams iegūt papildus no 3 -  7 kv.m. noderīgas platības, kur iespējams novietot un glabāt tās lietas, kurām parasti dzīvoklī nav vietas.

Loga rāmjiem pastāv divas galvenās konstrukcijas - atveramās un bīdāmās. Pirmais variants ir lētāks, toties otrais būtiski ietaupa vietu, jo atveramais logs veras uz iekšpusi, un jūs uzreiz sajutīsiet, ka tas traucē pārvietoties pa jau tā šauro telpu. Atverot vērtni, jūs telpu gandrīz pilnībā aizšķērsosiet.

Labākais risinājums šadā gadījumā ir bīdāmais logs! Ārēji tie atšķiras no parastās stikla paketes ar to, ka ir plānāki, un tas nozīmē, ka  laiž cauri vairāk gaismas un izskatās mūsdienīgi un eleganti. Vēlaties izvēdināt? Vērtnes slīd viegli. Bez piepūles izpletiet tos vēlamajā platumā... un nekādu ierobežojumu pārvietošanās daļā. 

Apmeklējot  firmas AV Metāls mājas lapu, jūs redzēsiet 6 variācijas lodžiju un balkonu iestiklošanai. Kustīgi attēli uzskatāmi demonstrē, kā tiek atvērts logs.

autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!
Foto: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!; autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!


Lai no ielas neiekļūtu atmosfēras nokrišņi, putekļi un netīrumi, loga vērtnes aprīkotas ar divkāršu aizsardzību, kas arī samazina trokšņu līmeni telpās.

Par atsevišķu samaksu jums piedāvās uzstādīt palodzes un insektu sietu - noņemamu vai bīdāmu. Noņemamais nekustīgi stāv uz nofiksētajā vietā. Tāpēc bīdāmais siets ir praktiskāks, to var uzstādīt jebkurā vietā, kuru ir ērti pārbīdīt.

Bīdāmie logi ir piemēroti ne tikai lodžijām un balkoniem. Tie veiksmīgi tiek pielietoti arī stikla verandām, mansardiem, lapenēm, kā arī citām neapsildāmajām telpām.

autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!
Foto: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!; autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!

autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!
Foto: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!; autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!


Uzstādīšana ar vienu stiklojumu ("auksto" metodi") ļauj jums aizsargāt telpu no nokrišņiem un putekļiem, kā arī nedaudz samazināt trokšņu līmeni. Turklāt par 2-3 grādiem kļūs siltāks pašā dzīvoklī. Var, protams, pasūtīt "siltu" iestiklošanu ar dubulto stiklojumu rāmjiem, bet bez papildus telpas siltināšanas tā būs lieka naudas izšķiešana.

Pēc tradīcijas Latvijā "aukstos" rāmjus izgatavo no trim materiāliem: koka, tērauda vai alumīnija. Alumīnijs ir viegls un izturīgs metāls, tas labi pakļaujas apstrādei, krāsošanai un, pats galvenais, tas nav pakļauts korozijai. Tas ir ideāli piemērots īpaši mūsu klimatiskajos apstākļos.

autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!
Foto: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!; autors: Vairāk telpas Jūsu dzīvoklī!


Firma savai produkcijai nodrošina 2 gadu garantiju, pie nosacījuma, ka ir jāievēro  konstrukcijas lietošanas noteikumi. Kopumā alumīnija konstrukcijas kalpošanas laiks pārsniedz 10 gadus. Šajā laikā koka un tērauda konstrukcijas būtu prasījušas atkārtotas tehniskās aprūpes, tai skaitā arī krāsošanu.

Vai vēlaties uzzināt vairāk? Tad lūdzu, sazinieties ar SIA "AV Metāls". Tur jums ar prieku sniegs visu nepieciešamo informāciju. Firma jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar bīdāmo logu uzstādīšanu, uzkrājot lielu pieredzi un zināšanas šajā nozarē. Tomēr galvenais uzņēmuma spēks ir cilvēkos - meistaros, kuru prasmes garantē augstu darba kvalitāti.

Vairāk informācijas: www.avmetals.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.