building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1669
Nozares raksti32871
Uzmanību – jumts! : building.lv - par būvniecību Latvijā

Uzmanību – jumts!

Uzmanību – jumts!
Foto: Uzmanību – jumts!

Pat salīdzinoši siltajā janvārī daudzi latvieši spiesti tērēt milzu naudu par apkuri, tai pat laikā salstot savās mājās.

-- Sūdzības par to, ka kādā mājā ir auksti, mēs saņemam pastāvīgi. Tā ir īsta sezonas nelaime, - stāsta Patērētāju un īrnieku tiesību aizsardzības neatkarīgo ekspertu asociācijas (PITANEA) vadītājs Sergejs Kondratjevs.

-- Lielākoties tie, kam rodas "siltuma" problēmas, ir jauno projektu saimnieki, bet palīdzību un padomu Asociācijā nereti meklē arī pašvaldību namu aktīvākie iemītnieki, - turpina Kondratjevs.

Privātmāju īpašniekiem lielākoties pretenzijas ir vienas un tās pašas – apkures katls strādā ar pilnu jaudu, simtiem eiro izkūp skurstenī, bet rezultāta – kā nebija, tā arī nav – gaisa temperatūra mājās necik daudz neatšķiras no ielas!

Viens no biežākajiem problēmas izskaidrojumiem – izdilis vai nekvalitatīvi ieklāts jumta segums. Siltais sakarsušais gaiss paceļas augšup un ... vai nu paliek telpā, vai arī izplūst pa pārseguma spraugām ārā. Otrajā gadījumā, kā mēdz teikt iedzīvotāji, jūs apsildāt ielu!

Kā atgriezt mājās siltumu?

-- Mūsdienu pārseguma materiāli piemēroti izmantošanai jebkurā gadalaikā, - stāsta kompānijas "LATROOF" vadītājs Aleksandrs Križanovskis. - Māju var nosiltināt ar siltumizolācijas materiāliem no iekšpuses, bēniņos, tādējādi būtiski samazināt izdevumus par elektroenerģijas apgādi.

-- Pateicoties tam, ka mēs tieši sadarbojamies ar daudziem būvmateriālu ražotājiem, bez starpniekiem, kā arī rubļa kursa izmaiņām pret eiro, mēs šodien garantējam visizdevīgākās cenas jumtu segumu materiāliem un siltumizolācijai, kas izgatavota Krievijā, - apgalvo Aleksandrs.

Lielisks variants siltumizolācijai ir izmantot KNAUF insulation minerālvati no Čehijas. Šis produkts tiek ražots pēc unikālās ECOSE® tehnoloģijas, bez fenolformaldehīda sveķiem, izmantojot dabisku komponentu saistvielu, tam nav ķīmiska aromāta, tas nerada putekļus un nav kaitīgs alerģijas pacientiem. Tostarp siltinātājs ir drošs un efektīvi var tikt ekspluatēts vismaz 50 gadu!

Kā redzams, tieši tagad ne tikai var, bet arī vajag pievērsties jumta siltināšanai!

 

www.latroof.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.