building.lv skaitļos

Lietotāji online27
Aktīvie uzņēmumi1669
Nozares raksti32871
VÖGELE turpina pilnveidot ieklājējus ar SprayJet tehnoloģiju un piedāvā jaunu modeli : building.lv - par būvniecību Latvijā

VÖGELE turpina pilnveidot ieklājējus ar SprayJet tehnoloģiju un piedāvā jaunu modeli

VÖGELE turpina pilnveidot ieklājējus ar SprayJet tehnoloģiju un piedāvā jaunu modeli
Foto: VÖGELE turpina pilnveidot ieklājējus ar SprayJet tehnoloģiju un piedāvā jaunu modeli

Ceļu būves iekārtu ražotāja VÖGELE izstrādātā SprayJet tehnoloģija ir pārbaudīta daudzu gadu garumā un tiek izmantota ceļa seguma virskārtas ieklāšanai vai atjaunošanai daudzās pasaules valstīs. SprayJet tehnoloģija tiek nepārtraukti attīstīta, papildinot to ar virkni būtiskām inovācijām. To apliecina arī jaunā asfalta ieklāšanas iekārta SUPER 1800-3i SprayJet, kas uzskatāma par reālu sasniegumu ceļu būves tehnikā, jo apvieno sevī gan kvalitāti, augstu darba ražību, plašu funkcionalitāti, ekspluatācijas izmaksu samazināšanu un maksimāli draudzīgu attieksmi pret vidi.

Jaunais SUPER 1800-3i SprayJet ir tiešs sekotājs modelim SUPER 1800-2 SprayJet, par ko portāls Building.lv rakstīja iepriekš (http://www.building.lv/209-profesionalu-padomi/128608-sprayjet-piedava-divi-viena-produktivai-un-kvalitativai-asfalta-ieklasanai). Iekārtas darbības princips ir analogs – izsmidzināt bitumena emulsiju tieši pirms nelielu asfalta kārtu ieklāšanas vai standarta ieklāšanas darbiem uz pamata kārtas un līdztekus nodrošināt tālāku asfalta uzklāšanu. Līdztekus SUPER 1800-3i SprayJet piedāvā priekšrocības, kas šo iekārtu padara ievērojami konkurētspējīgāku tirgū.

Pirmkārt, tas ir darba ražīgums – ar jauno SUPER 1800-3i SprayJet bitumena izsmidzināšana notiek trīs līdz piecas reizes ātrāk nekā izmantojot tradicionālo tehnoloģiju, kad pirms asfalta ieklājēja izmanto atsevišķu tehnikas vienību – asfalta gudrinatoru. Otrkārt, pēc nepieciešamības bituma emulsiju iespējams uzsmidzināt ļoti plānā kārtā no 1.2 līdz 2cm. Maksimālais emulsijas izsmidzināšanas platums ir līdz 6m, bet darbojoties bez izsmidzināšanas funkcijas, virskārtu var ieklāt līdz 9m platumā. Emulsijas izsmidzināšana ir tīrs un pilnībā kontrolēts process, pēc vajadzības nodrošinot emulsijas daudzumu no 0.3 līdz 1.6 kg/m2. Tiek piedāvātas divu veidu emulsijas izsmidzināšanas sprauslas ar izmēru 10, kas ir standarta izmērs, vai izmērs 16 ar ievērojami paaugstinātu darba ražīgumu.

Jaunais modelis aprīkots ar VÖGELE EcoPlus, kas nodrošina mazāku degvielas patēriņu un samazina emisiju. Vienotais Dash 3 servisa koncepts nodrošina vienkāršu iekārtas apkopi un samazina ekspluatācijas izmaksas. Tāpat kā iepriekšējais modelis, arī šim ir pieejama PaveDock funkcija, kas absorbē triecienu brīdī, kad pašizgāzējs saskaras ar ieklājēju, arī funkcija AutoSet Plus, kas nodrošina drošu manevrēšanu darba laukumā un vieglu ieklāšanas parametru izvēli.

Vēl ērtāku un precīzāku vadāmību nodrošina pilnveidotā vadības koncepcija ErgoPlus3. Šī sistēma aptver vairākas būtiskas iekārtas darbības funkcijas, tostarp tā palīdz veidot drošu un ergonomisku darba vidi iekārtas operatoram. Darba laikā tiek nodrošināta pilna kontrole pār visiem vadības procesiem, kas pārskatāmi vadības displeja ekrāna. Visas svarīgās un biežāk lietotās funkcijas uz ekrāna izkārtotas loģiskā secībā, vieglākai uztveramībai izmantoti krāsaini apzīmējumi, kas tiek izgaismoti un labi saskatāmi arī sliktākas redzamības apstākļos. Lai uzklātu augstas kvalitātes ceļa segumu, būtiska ir atbilstošu sablīvēšanas veida šablonu izvēle katrā konkrētajā gadījumā. Visi svarīgākie dati tiek parādīti ErgoPlus3 konsolē, kur uz ekrāna viegli uzstādīt vajadzīgos parametrus šabloniem, transportieriem, augstumam, slīpumam u.c.

Īpaši atzīmējama VÖGELE jaunā inovācija Smart Wheel, kas ļauj ieklāšanas un emulsijas izsmidzināšanas procesu regulēt ar diviem ātrumiem – lēni precīzākai šablona kontrolei gar malām, vai ātri, strādājot uz pamatlaukuma.

Pie modeļa SUPER 1800-3i SprayJet priekšrocībām jāmin, kas pieejamas divējādas uzklāšanas šablonu iespējas: AB 500 un AB 600. Katrs no šiem veidiem paplašināt līdz 6m platumā. AB 600 jau standartā piedāvā pamatplatumu 3m, ko hidrauliski paplašina līdz 6m. Savukārt AB 500 darbojas līdz 6m platumā ar papildu paplašināšanas iespēju 75cm. Šīs iespējas ļauj ieklāšanu veikt vēl precīzāk, ar lielāku ražības jaudu.

Vairāk informācijas:
Wirtgen Latvia, SIA
Ādažu iela 28, LV-1024, Bukulti, Garkalnes novads
Tel.: 67385253
Fax: 67249884
Mob. tālr.: 26419974, 29287420
E-pasts: sales@wirtgen.lv; wirtgen@wirtgen.lv
Mājas lapa: www.wirtgen.lv

Dalies ar šo rakstu

Komentāri

=

* Lūdzu aizpildi summu vārdiski latviešu valodā ar visām garumzīmēm!

SIA "Latvijas Tālrunis" aicina interneta lietotājus - portāla lasītājus, rakstot komentārus par publicētajiem rakstiem un ziņām, ievērot morāles, ētikas un pieklājības normas, nekūdīt uz vardarbību, naidu vai diskrimināciju, neizplatīt personas cieņu un godu aizskarošu informāciju, neslēpties aiz citas personas vārda, neveikt ar portāla redakciju nesaskaņotu reklamēšanu. Gadījumā, ja komentāra sniedzējs neievēro iepriekšminētos noteikumus, viņa komentārs var tikt izdzēsts un SIA "Latvijas Tālrunis" ir tiesības informēt uzraudzības iestādes par iespējamiem likuma pārkāpumiem.