UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Frēzētā asfalta līdzināšana
Autors: aae ()
Datums: 15/09/2009 18:34

Vai būtu prātīgi uzbērtu un ar traktoru līdzinātu frēzēto asfaltu vēl blietēt ar ceļarulli? Uztrauc tas, ka neblietētā asfaltā var sasūkties ūdens un pēc ziemas sasalšanas visu izcilāt.

Re: Frēzētā asfalta līdzināšana
Autors: ints45 ()
Datums: 15/09/2009 21:35

Kur - uz Jūrmalas šosejas? Ja privātmājas pievadceļā, tad neko nevajag, nober un viss. Vispār perfekts materiāls - neput, neizskalojas un novada lieko ūdeni. Ja sals viņu pacilās, tad pavasaris noliks vietā.

Re: Frēzētā asfalta līdzināšana
Autors: aaaa ()
Datums: 15/09/2009 22:37

Manuprāt pilnīgi garām - jebkurš berams materiāls uzberot un izlīdzinot ir irdens un neblīvs un tajā iebraukājas risas un rodas bedres. Tas ļoti smuki jāizlidzina un tad ar lielo vibroplati jānovibrē (ja pieejams ceļa rullis, tad ar to). Tas frēzēto asfaltu sablīvēs un papildus daļiņas salīmēs, ja laiks būs daudz maz silts. Man kaimiņam jau 2 gadi stāv un regulāri braucot iekšā/ārā pa vienu un to pašu vietu ar vieglo autiņu risas riteņu vietā nav vispār - mazāk kā dažam labam pēc gada uz bruģa seguma. Vienkārši uzbērt un ar traktoru izlīdzināt ir pilnīga haltūra.
Man gan personīgi privātmājas ceļam šis materiāls liekas pilnīgi garām savas smakas dēļ. Saulainā laikā tas tomēr smird pēc piķa. Bet kā ceļa materiāls tas noteikti ir labs - es teiktu labāks par šķembām vai granti.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **        **   *******   **       
  **  **   **   **         **  **     **  **       
   ****    **  **          **  **         **       
    **     *****           **  ********   **       
    **     **  **    **    **  **     **  **       
    **     **   **   **    **  **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727