UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
jumta kastes - ar ko krāsot
Autors:
kkk
()
Datums: 18/09/2009 12:18
sveiki!
Ar ko labāk krāsot jumta kastes? Vai Tekstūrdekora krāsas der vai tomēr vajag pamatīgāku krāsu kā piem. logiem?
Ar ko labāk krāsot jumta kastes? Vai Tekstūrdekora krāsas der vai tomēr vajag pamatīgāku krāsu kā piem. logiem?
Re: jumta kastes - ar ko krāsot
Autors:
Didzisp
()
Datums: 18/09/2009 12:55
Tekstūrdekors der tikai neēvelētiem dēļiem. Krāso ar kādu krāsu gribi, koks pec gadiem desmit no šīs krāsas "atbrīvosies" un ieņems tik skaisto Latvijas pelēko toni:).
Autors:
aaaa
()
Datums: 18/09/2009 13:04
Tekstūrdekors neder, jo nav sedzoša, bet gan lazūrkrāsa, kas laiž cauri saules gaismu - lielāko koka ienaidnieku. Krāso ar jebkuru fasādes krāsu, kas ir sedzoša, vēlams difūzijai atvērtu. Skaties Sadolin, Caparol, Tikkurila, Becker mājaslapās, tur ir ieteikts, ar ko labāk kastes krāsot.
Autors:
ints45
()
Datums: 18/09/2009 15:08
es nolaidu ar Pinotex Ultra. Ēvelēti dēļi - 1x base, 2x Pinotex. Man saimniecības ēkai jau 15 saules pusē stāv parastais Pinotex(tad citādi nebija) un nav ne vainas. Kastes jau pēc definīcijas ir ēnā, tā ka manam mūžam pietiks!
Autors:
kkk
()
Datums: 18/09/2009 17:35
Vēja kastes būs tumši brūnas tādēļ L-jas pelēkais nebaida :)
Hm, piemēram žogu pilnīgi noteikti krāsošu ar Tekstūrdekoru. Vienīgi, ka to var katru gadu pārkrāsot, bet jumta kastēm būtu diezgan sarežģīti tikt klāt.
Hm, piemēram žogu pilnīgi noteikti krāsošu ar Tekstūrdekoru. Vienīgi, ka to var katru gadu pārkrāsot, bet jumta kastēm būtu diezgan sarežģīti tikt klāt.
Autors:
Aldiss
()
Datums: 20/09/2009 20:21
es nokrāsoju ar Tekstūrdekoru. tad jau manīs kā būs.