UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Jumta seguma maiņa.
Autors:
kantoris
()
Datums: 01/02/2010 18:48
No savas bēdīgās pieredzes ar jumta klājējiem varu ieteikt tikai vienu - ja nav rekomendācijas no kādām paziņām, tad vienīgais risinājums lai nenonāktu pamatīgās nepatikšanās ir meklēt jumta meistarus jumiķu biedrībā.....vismaz ir garantija, ka darbs tiks veikts profesionāli, pie kam šodienas apstākļos arī šie meistari nav ar gonoru un strādā par sakarīgu samaksu.....
Autors:
Jumtdari.lv
()
Datums: 01/02/2010 19:33
Godīgi sakot, es neapskaužu tos saimniekus kuriem ir jaizvēlas meistari sava jumta uzlikšanai. Un ne tikai jumta, tas attiecas uz celtniecību vispār. Lielākā daļa tiešām tiek pie nekvalitatīva vai bat bīstama jumta. Rokas vajadzētu aplauzt tiem "meistariem" kas jumta konstrukcijas sastiprina ar leņķīšiem, pieskrūvejot tos vēl ar reģipša skrūvēm. Uz tā fona, nepareizi izveidotas sateknes, nenostrādātas vējmalas, skursteņu piekļāvumi, lāseņi un nepareizi uzmontēts segums, liekas sīkums. kaut gan katrs no šiem sīkumiem noved pie konstrukcijas pūšanas.
Vienkēršākais ir apskatīt iepriekšējos objektus un aprunāties ar to saimniekiem, kaut gan vizuāli kvalitatīvs darbs vel nenozīmē ka tas ir izdarīts pareizi.
Tā ka jebkurā gadījumā tā ir viena liela lotereja:)
Atliek novēlēt saimniekiem, lai veicas! ;)
Vienkēršākais ir apskatīt iepriekšējos objektus un aprunāties ar to saimniekiem, kaut gan vizuāli kvalitatīvs darbs vel nenozīmē ka tas ir izdarīts pareizi.
Tā ka jebkurā gadījumā tā ir viena liela lotereja:)
Atliek novēlēt saimniekiem, lai veicas! ;)
Autors:
potencialais klients
()
Datums: 26/02/2010 19:20
Gribu iemest mazu akmeni Jumtdara lauciņā. Jau pirms nedēļas nosūtīju pieteikumu jauna jumta seguma tāmes aprēķināšanai viņa izreklamētajā mājaslapā jumtdari.lv , bet atbildi joprojām neesmu saņēmis, lai gan lapā tiek solīta aprēķina sniegšana jau 24h laikā.
Esmu vīlies :(
Taču joprojām GAIDU ATBILDI!!
Esmu vīlies :(
Taču joprojām GAIDU ATBILDI!!
Autors:
Jumtdari.lv
()
Datums: 05/03/2010 11:16
Uz visiem pieteikumiem esam centušies atbildēt pēc iespējas ātrāk, varbūt kāda kļūme ar pieteikuma formu. Atraksteit uz mūsu epasta adresi, kas atrodama majas lapā, un es noteiktu sniegšu Jums atbildi.
Autors:
Maiga Jukāme
()
Datums: 07/12/2012 11:50
striks Wrote:
-------------------------------------------------------
> Kādi ir jumta maiņas darbu izcenojumi? No
> šīfera uz ranilu.
-------------------------------------------------------
> Kādi ir jumta maiņas darbu izcenojumi? No
> šīfera uz ranilu.