UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pamatu bloki.
Autors:
Extremlv
()
Datums: 27/05/2010 10:25
Pagājušo vasar ielēju pamatu pēdu.
Šovasar plānoju salikt pamatu blokus uz pēdas.
Vai kādam ir kādi padomi:
1)kā operatīvāk salikt, organizēt darbu.
2)vai kāds ir mēģinājis dažādi-ar krānu vai traktoru, vai iekrāvēju?
3)Kāds cementa patēriņš aiziet uz šuvēm?
Man bloki: 33gab-2,4m*0.6*0.4, 11-1,2m, 28-0.9m
Šovasar plānoju salikt pamatu blokus uz pēdas.
Vai kādam ir kādi padomi:
1)kā operatīvāk salikt, organizēt darbu.
2)vai kāds ir mēģinājis dažādi-ar krānu vai traktoru, vai iekrāvēju?
3)Kāds cementa patēriņš aiziet uz šuvēm?
Man bloki: 33gab-2,4m*0.6*0.4, 11-1,2m, 28-0.9m
Re: Pamatu bloki.
Autors:
Fredis
()
Datums: 28/05/2010 12:22
Man lika ar krānu. Diezgan ātri salika :)
Autors:
Extremlv
()
Datums: 01/06/2010 12:50
Bet kā organizēt labāk darbu? Vien regulē, viens pie maisītāja un 1 pie krāna, vai kā?
Autors:
jurgens
()
Datums: 01/06/2010 13:02
no vairākkārtējas savas pieredzes : 1) uzzīmēt uz lapas bloku izvietojumu- lai atbraucot krānam nav jādomā kāda garuma bloki būs konkrētajā vietā jāliek.
2) obligāti jābūt 3 večiem, bet vēlams 4 kas var strādāt. viens pie mešalkas divi pieāķē un regulē blokus viens pienes un uzliek putru.
3) java jāliek obligāti tā pat kā mūrē blokus vai ko citu, lai nav uz pilno, lai nepeld bloki.
4) tiem diviem večiem kas regulē obligāti tas jādara ar lomikiem(ļoti eleganti var noregulēt) protams blokus liekam gar šņori.
Apmēram 80 tekošos metrus var salikt pa divām stundām- protams tas atkarīgs no darbu organizācijas.
2) obligāti jābūt 3 večiem, bet vēlams 4 kas var strādāt. viens pie mešalkas divi pieāķē un regulē blokus viens pienes un uzliek putru.
3) java jāliek obligāti tā pat kā mūrē blokus vai ko citu, lai nav uz pilno, lai nepeld bloki.
4) tiem diviem večiem kas regulē obligāti tas jādara ar lomikiem(ļoti eleganti var noregulēt) protams blokus liekam gar šņori.
Apmēram 80 tekošos metrus var salikt pa divām stundām- protams tas atkarīgs no darbu organizācijas.
Autors:
jurgens
()
Datums: 01/06/2010 13:18
aizmirsu piebilst: strādāt vajag tikai ar krānu, jo ar visādiem manipulātoriem un traktoriem nekad bloku nevar nolikt kur un kā vēlies, baigais laika patēriņš.
Autors:
Extremlv
()
Datums: 02/06/2010 12:05
Paldies. Šis info noderēs.
Man brauks kranovšiks ar lielu stāžu bloku montāžā.
Viņš stāstīja, ka no darba organizācijas ir ļoti atkarīgs padarītā darba apjoms. Man jāsaliek 68 bloki.
Vienā lietuviešu brigādē esot 9 blokus likuši 8 stundas, bet citā, kur labi pārdomāts darbs 10 stundās 120 blokus.
Man brauks kranovšiks ar lielu stāžu bloku montāžā.
Viņš stāstīja, ka no darba organizācijas ir ļoti atkarīgs padarītā darba apjoms. Man jāsaliek 68 bloki.
Vienā lietuviešu brigādē esot 9 blokus likuši 8 stundas, bet citā, kur labi pārdomāts darbs 10 stundās 120 blokus.