UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Ar ko iwtwisiet "nokrāsot" šķūnīti??
Autors: Alvisss ()
Datums: 06/06/2010 14:26

Sievasmāte palūdza, lai es kādās brīvdienas uzfrišinot viņas šķūnīti, jo neesot smuks. Šķūnītis, kā šķūnītis celts no gaterī sazāģētiem materiāliem, neēvelētiem. Uzcelts kādus 4 gadus atpakaļ, iespējams, ka pirmsākumos bijis ar ko nosmērēts, bet tagad nepateiksi, palicis tumšāks, bet ne pavisam, ieskaties vēl var redzēt to zāģmateriālu pirmatnējo dzeltenumu.
Ar ko ieteiksiet to apstrādāt? Pašam ir doma par kādu beici, tjipa Pinotex. Varbūt ir vel kādas sakarūgas idejas?

Re: Ar ko iwtwisiet "nokrāsot" šķūnīti??
Autors: jurgens ()
Datums: 06/06/2010 16:53

Es ieteiktu lietotu motoreļļu, tipa-"atrabotka" ideāli un perfekti skaists šķūnīts, man laukos stāv jau kuro gadu. Arī nākošās palīgēkas krāsošu tāpat.

Autors: ibm ()
Datums: 07/06/2010 10:46

Protams, pašam jāizvērtē, cik "skaists" utt. ir tas škūnītis. Pinotex varētu būt izeja, bet jāizvēlas piemērots līdzeklis, tāds, kurš paredzēts kokam, kas jau vaors nav pirmā svaiguma. Otrkārt, Pinotex finiša produkti veido plēvīti, kas ar laiku lobās nost. Tad labāk jau otrabotka - tas piesūcina koksni ar eļļu un nosacīti iekonservē. Jautājums kārtējo reizi par vizuālo....

Tā kā man malkas šķūnītis uzbliezts tikko kopā ar nelielu dārza mājiņu, tad atļāvos to apstrādāt ar lineļļas pernicu (ar darvas piedevu). Protams, tas vienkāršam šķūnim ir par šiku, īpaši, ja tas vairākus gadus jau nostāvējis...

Autors: Kasparam ()
Datums: 07/06/2010 12:13

Es ieteikt zviedru krāsu, pameklē netā recepti. Sanāks lēti un ar garantiju! Ja pašam nelon maisīt, var zvanīt Edgaram Raitumam, kas ir dabisko krāsu specs!

Autors: soseds2 ()
Datums: 07/06/2010 22:51

Noklaju savai sievasmatei darza pukju plauktinus ar masinellu, lietu stav un nebojajas.

Autors: arturs1 ()
Datums: 10/06/2010 10:05

Ieteiktu apstrādāt ar lineļļas un darvas maisījumu, kuram ir liels darvas kocentrāts, kas garantēs tev ilgu šķūnīša svaiguma izskatu. Labākās šāda veida eļļas var iegādāties Salaspilī, Rīgas ielā 115a, SIA TIMBERCENTRE.
Info mājas lapā www.timbercentre.lv

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **         **    **  **    **  ********   **     ** 
 **    **   **   **    **  **   **     **   **   **  
 **    **   **  **      ****    **     **    ** **   
 *********  **  **       **     **           ** **   
       **   **   **      **     **          **   **  
       **   **    **     **     **         **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727