UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Aktuālās fasādes siltināšanas izmaksas
Autors: specs ()
Datums: 01/07/2010 13:13

Jautājums cilvēkiem, kas pavisam nesen ir siltinājuši mājas. Cik ir izmaksājis vidēji viens fasādes kvadrātmetrs, ja siltina ar vati vai putuplastu + fasādes apdare ar dekoratīvo apmetumu + krāsa + darbs. Respektīvi cik izmaksājusi gatava fasāde ar 10 cm siltinājumu???

Paldies!

Re: Aktuālās fasādes siltināšanas izmaksas
Autors: heating ()
Datums: 02/07/2010 20:35

Es tiiko beidzu siltinassanu!5ls/m2 par darbu..........materiali........kur letaak!!Siltinaaju ar paroc FAS3 50 mm,un 3 mm dekoratiivo apmetumu!Materialu pasutiiju no Ineta veikala jo bija bezmaksas piegaade un izdevigakas cenaas materialiem nekaa Krautaa utt!!

Datums: 02/07/2010 23:48

Tātad vate maksāja kādus 2,7Ls/kvm un viss pārējais 2,3Ls/kvm? Kāpēc izvēle uz 50mm, būs pietiekami?

Datums: 05/07/2010 04:19

Es nezinu par to dalissanu bet gatava fasaade 5Ls/m2!
50 mm tapeec ka sienas kontrukcija sanaca tada ka 100mm liistu araa no vajadzigajiem raamjiem!!taa ka man fibo 300 ir tad domaaju ka 50mm pietiktu!!

Datums: 06/07/2010 08:01

Iesaki darbu veicējus!

Datums: 09/07/2010 00:32

heating, neturi sveci zem pūra!

Datums: 09/07/2010 05:19

Nu darba veiceeji dziivo Jurmalaa!!
Varu nosutiit mobilo uz epastu!!

Autors: Jānis Asters ()
Datums: 09/07/2010 08:23

Man fasadi maijā nosiltinaja ar 80mm Rockwool akmens vati , tad dekorativo apmetumu 3mm un nokrāsoja ar silikātkrāsu. Brigādi ņēmu pēc drauga ieteikuma, jo redzēju kā viņam fasāde pagājušajā gadā ir uztaisīta. Par darbu ņēma 6.50Ls/m2, tad prasija par stalažām vēl 1Ls/m2. Par materiāliem viņi prasija 11 ls/m2,kas man likās padaudz, tapēc es pats pakalkulēju interneta veikala buvservisslv fasades komplektetajā un man sanāca ap 9.00Ls/m2 un sarunāju ar brigādi kad materiālus gādāšu pats. Tad uztaisiju vel dažus cenu pieprasijumus citiem buvmaterialu internetveikaliem un arī lielveikaliem, bet 80mm vate uz vietas bija tikai buvservisā. Aizbraucu pie viņiem un sarunāju vēl papildatlaides un arī bezmaksas piegādi uz Dreiliņiem. Beigās par materiāliem man sanāca samaksāt 8Ls/m2. Uz maniem 290m2 sanāca uz materiāliem ietaupīt 900Ls. Par darba izmaksām interesējos arī citiem un bija arī kas pa 5Ls bija gatavi taisīt, bet beigās paliku pie drauga ieteiktās brigādes, jo viņš teica ,ja paņemšu lētu brigādi, tad viņi var sačakarēt visu materiālu un beigās sanāks vēl dārgāk. Ja kādam vajag,tad arī varu uz epastu nosutit viņu darbu vadītāja telefonu, bet cik no viņiem sapratu, tad viņiem darbs ir jau saplānots līdz rudenim.

Datums: 09/07/2010 10:21

heating, atsūti lūdzu koordinātes uz pardevejss"at"inbox.lv

Datums: 12/07/2010 11:55

Jāni, cik ilgi un cik cilvēki strādāja pie 290kvm fasādes?

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.