UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Jumta seguma izmaksas
Autors: specs ()
Datums: 25/08/2010 21:36

Vai kaads shogad ir licis jumtu un var padaliities, cik maksaa 1kvm jumta darbs+materiaali.
Man veicamo darbu apjoms ir - shiifera demontaazha, latojuma demontaazha, pleeves uzlikshana, jauna latojuma uzlikshana, metaala jumta uzlikshana (Ruukki vai analogs ap 7Ls par 1kvm), notekcaurulju un laasenju montaazha. Jumts ir visparastaakais divsliipu bez ciku cakaam ap 150 kvm.

Luudzu padalaties ar pieredzi!

Re: Jumta seguma izmaksas
Autors: cvb ()
Datums: 26/08/2010 10:28

sogad man pajuka otra stava rekonstrukcijas projekts - bilde bija sekojosa - esosam vienstava naminam precizi uz 100m2 sekojosi darbi : esosa jumta konstrukcijas demontaza,uz pirma stava sienam jabetone stiprinosa saite 15cm biezuma ( betonu pieved un ielej auto,jataisa tikai kaste apkart ),jamura ~ 40m3 aeroc bloki,parsedzes logiem un durvim gatavas aeroc,pieved un uzcel ar auto,murlatas,spares,latojums,pleve,skarda segums,vejakastes tika noligts par 1500 latiem pie nosacijuma ka abiem diviem stradniekiem nedaudz piepalidzam elementaras lietas,piepacelt,pieturet kas nepiecieams,kopejais darbu ilgums prognozets bija ~ 5 nedelas,nezinu,man cipars likas ok uz to bridi ... jumta konstrukcija divslipu,logu un durvju montaza darbos neietilpa

Autors: cvb ()
Datums: 26/08/2010 10:31

katra zina ar visiem ko runaju radot uz papira sarakstitos darbus sauca daudz lielakus ciparus,neka tie,kurus jau reali aizvedu lidz majai un izgajam pasi cauri kadus darbus javeic

Datums: 27/08/2010 11:33

Mjā... Man viens kantoris par manis minētajiem darbiem par darbu paprasīja nieka 3000Ls... Kā ierasts tiek ieslēgta pieeja - ja nav klientu, tad tos pašus nedaudz esošos ir jānoslauc pēc pilnas programmas.

Varbūt kādam ir meistari, kurus var ieteikt manis minētajiem darbiem?

Autors: veseris ()
Datums: 01/09/2010 16:07

šogad mainīju, liku bleķa dakstiņprofilu izmaksāja 3.75 Ls/m2 darbs gan pašu savs.

Datums: 02/09/2010 08:44

Kaadas firmas razhojums, kaads paarklaajums, kur pirkts?

Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 02/09/2010 21:34

man tgd džeki maina jumtu, noplēsa veco ruberoīdu,latojumu, izņēma veco vati, jaunu salika, plēve, dubults latojums un durelis ar uzkausējamo ruberoīdu, vienojāmies par 6 ls/kvm, skatos līdz, džekiem sanāk ap 20-25 ls pa dienu. un es ņēmu lai ar latojumu tikai vizuāli līmeņo, man trakas spāres tur vecās :D:D:D

Datums: 02/09/2010 23:32

Vēl papildjautājums par pārklājumiem. Vai ir pietiekams Pe pārklājums vai tomēr jāskatās uz Pur pārklājumu?

Autors: heating ()
Datums: 03/09/2010 00:46

Es neemu HPS 200/Balex/ ir ok!!Vismaz ja skruve noiet greizi vai vaarna uzmet akmeni uz jumta nepaliek pliks metaals!!;))

Datums: 03/09/2010 09:30

Paņemt visdārgāko, protams, ir visdrošākais, jo nekā vēl labāka tad nav, bet lielākā māksla ir atrast ideālo līdzsvaru starp cenu un kvalitāti. Loģiski domājot zem pārklājuma vēl ir cinks, un "vecajos" laikos lika jumtu, kurš bija tikai cinkots un tas nerūsēja vismaz gadus 20-25.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   ********   **     **  ********         ** 
 **     **  **     **  ***   ***  **     **        ** 
        **  **     **  **** ****  **     **        ** 
  *******   **     **  ** *** **  ********         ** 
        **  **     **  **     **  **         **    ** 
 **     **  **     **  **     **  **         **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727