UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Dekoratūvai apmetums otrreiz
Autors:
edisons
()
Datums: 30/08/2010 22:02
Problēma kāda, veči uzklāja dekoratīvo apmetumu, bet lietus to izcukoja, tā kā siena neizskatās ne pēc kā pieņēmām lēmumu vēlreiz noarmēt ar BAK Sakret, tad grunts un virsū atkal dekoratīvais. Šāds risinājums varētu būt, vai man rīkoties savādāk!
Paldies!
Paldies!
Re: Dekoratūvai apmetums otrreiz
Autors:
ints45
()
Datums: 30/08/2010 22:21
vienai sabiedriskai ēkai redzēju, ka tā arī dara. Tu gan karstums iestrādes laikā bija pie vainas.
Autors:
jurgens
()
Datums: 31/08/2010 16:13
ja lietus būtu to pasākumu sačakarējis, tad otrā dienā mierīgi visu varētu noņemt ar špakteļlāpstu ( no pieredzes).
A kas tie pa apmetējiem, ka nezin kādā veidā uzklāt apmetumu.
Protams, lai būtu kvalitāte ir jālāj BAK un tad grunts un apmetums.
A kas tie pa apmetējiem, ka nezin kādā veidā uzklāt apmetumu.
Protams, lai būtu kvalitāte ir jālāj BAK un tad grunts un apmetums.
Autors:
ints45
()
Datums: 05/09/2010 20:10
šodien pamēģināju pa taisno biezpienu uz biezpiena. Sataisīju šķidrāku kā parasti. Sanāca vienkārši lieliski! Nesaskatīju nevienu iemeslu kāpēc tā nedarīt. Vajadzība radās tāpēc, ka pirmo liku ļoti karstajā laikā, kā arī nebija vēl pieredzes un tas izskatījās cūciski.
Autors:
jurgens
()
Datums: 05/09/2010 20:51
Saki man tā ints 45 par kuru laiku, tad tev tā pieredze radās, ja jau vienu sienu pārtaisot saproti, kad ir ok!!!!?????
10 gadus strādāju ar fasādēm un neuzskatu ka protu perfekti.
10 gadus strādāju ar fasādēm un neuzskatu ka protu perfekti.
Autors:
ints45
()
Datums: 05/09/2010 20:55
Kurā brīdī runāju par perfektumu? :) Viss ir relatīvi. Sačakarētā siena bija kāds 10 kvadrātmetrs manā mūžā, toties tagad kādi 170 jau sakrājušies! Tā lūk :)
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 07/09/2010 21:26
mjāā, protams ka var dekoru pa taisno uz dekoru vilkt, taču pie varianta ja nav lieli nelīdzenumi uz vecā, sabojātā... noklāj ar grunti un velcvirsū, otreizēja armēšana ir lieks svars...
par pieredzēm :D jā, man ar ir pāri pa 10 gadi, bet - nobody is perfekt :D
par pieredzēm :D jā, man ar ir pāri pa 10 gadi, bet - nobody is perfekt :D
Autors:
ints45
()
Datums: 17/09/2010 20:51
ziņoju par cipariem(no paša pieredzes):
Sakret 2mm biezpiens uz biezpiena iziet 4,8 kg uz kv.m turpretī uz līmjavas ir tikai 4,0 kg uz kv.m. Reāls sods par sliktu darbu.
Sakret 2mm biezpiens uz biezpiena iziet 4,8 kg uz kv.m turpretī uz līmjavas ir tikai 4,0 kg uz kv.m. Reāls sods par sliktu darbu.
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 18/09/2010 22:49
da labi :D Tu jau nodarbojies ar santīmu skaitīšanu, runa iet par kvalitatīvu skatu, un to var dabūt arī ja māk uzvilkt biezpienu uz biezpiena :)
Autors:
ints45
()
Datums: 18/09/2010 23:28
es santīmus neskaitu, es dalos ar reāliem skaitļiem, kas varbūt vēl kādam var noderēt! Man nāksies pārvilkt 50 kv.m. un biezpienu uz biezpiena ir patīkamāk vilkt un smukāk sanāk kā uz līmjavas.