UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Apmetums
Autors: kdvlp ()
Datums: 06/02/2011 07:16

Vai tas nav kā ģipsis, kas tūliņ paliek ciets? Bija tāds lēts, ko elektrības vadus nofiksēt? Vai tas ir tas, ko viņi tajos mājokļa raidījumos lieto?

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 06/02/2011 09:29

Vai tad tajos raidījumos nenosauc vārdā (raidījumus sponsorē lieli materiālu ražotāji, vai mazas remontbrigādes, kas slēpj "know-how")?
Varbūt ir kādi starpvarianti, tomēr pa lielam manuprāt apmetumi ir biezi un pašcietējoši, bet špakteles - plānas un žūstošas.

Autors: aaaa ()
Datums: 06/02/2011 10:08

Nu paga, paga, Uniflots nav nekads apmetums, bet gan pec savas sutibas regjipsha shuvju pirmas kartas shpaktele. Bet savu sintetisko polimerpiedevu un speciala balta gjipsha delj ar vinju var shpaktelet praktiski visu. Ciete vinjsh ta ka uz pakas rakstits - atrakais pec 30-45 min. (elektrikju gjipsi ludzu te nejaukt ieksha, tas ir specials stasts - uz acu un roku veiklibu :)) Protams, nevajag jaukt lielu spaini uzreiz, tas atkarigs no shpaktelejama apjoma un shpakteletaja roku veiklibas. Es jaucu mazos traucinjos (pa kadam puskiilo) lai bez stresa mazos daudzumos var smuki iestradat.
Ir milziga atshkjiriba starp jebkuru lidz shim redzeto zhustosho shpakteli un pashcietejosho, konkreti - Uniflotu. Zhustoshas sacietejot ir pamikstas - ar nagu var svitru ievilkt, viegli sliipeejas. Uniflots, savukart, saciete ciets ka kjiegjelis, vinju gan ari var slipet - japanjem tik rupjaks smilshpapirs. Uniflots, atshkjiriba no MPshkas utt ir krietni elastigaks, jo vinjsh pec butibas ir lietojams regjipsha shuvem bez papira lentas, ko es gan nevienam tomer neieteiktu darit, lai ko tas razhotajs teiktu, nu vismaz koka karkasa maja ne.
Cik pats esmu stradajis ar gjipsha apmetumu (MP-75 un Rotband), tad Uniflotu pat salidzinat nevar. Apmetumam parasti ir rupji graudi, Uniflots ir smalks un ja labi samaisa ir ka krejums, bez neviena graudinja. MPshka un Rotbands ciete vismaz man ta likas krietni atrak un nepatikamak - pekshnji paliek tads ka irdens un vsjo, taja bridi vinju var izmest miskaste. Nu protams, cena Uniflotam ir apmeram 5x lielaka ka MP-75, bet ja vajag nelieliem laukumiem, tad pilnigi po.
Un jaa, Uniflotu lieto visos Majoklu jautajumos pieshpakteleshanai.
Starp citu, man kaminkrasns kurtuves apdare ir tadi ka betona grodi. Ka jau betons, vietam bij apdauzits, pa kadam burbulim utt. Gribeju krasot, prasu tiem pardevejiem, ka vinju shpaktele - ar kaut kadu specialu shpakteli? Nu jaa, tipa tadu no razhotaja varot nopirkt utt., bet vietejie vechi ar Uniflotu valejot. Noshpakteleju, nokrasoju un nu jau 3 ziemu kurinu - nu lai tur kaut kur kaut kas butu atlecis, atlobijies vai kas cits? Tpu, ideaali. Man liekas, visa slas taja ir, ka mineralie apmetumi tomer ta isti ne pie ka nepielip, bet Uniflotam ir klat kaut kada lime, man liekas, PVA pulveris, lidz ar to vinjsh papildus pielimejas un tapec labi turas pie jebkadas virsmas.
Baiga reklama sanaca :)

Datums: 06/02/2011 12:01

Tātad mnā situācijā krāsotas vecās sienas, es paņemu un nogruntēju, lai uniflot man turās klāt un špaktelēju pamazām tās sienas taisnas tāpat kā uz reģipša, peč tam peilaboju un krāsoju?

Autors: KKL ()
Datums: 17/02/2011 14:46

Šiem darbiem ļoti noderēs alumīnija torņi: Ātrais torņu serviss, Krūzes ielā 3, tur ir alumīnija torņu noma, torņi, kuri uz riteņiem, tur ir vislabākās cenas. www.ats.lv; 29256966

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **     **        **  **    **        ** 
 **     **  ***   ***        **  ***   **        ** 
 **     **  **** ****        **  ****  **        ** 
 **     **  ** *** **        **  ** ** **        ** 
 **     **  **     **  **    **  **  ****  **    ** 
 **     **  **     **  **    **  **   ***  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727