UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Kur dabūt metāla / plastikāta apmetuma sietu?
Autors: JanisL ()
Datums: 24/05/2011 11:20

Sveicieni!
Darbojoties ap savu salmu māju esmu ticis līdz stadijai, kad būtu nepieciešams apmetuma siets, lai nostiprinātu nelīdzenās vietas, nosegtu koka karkasu un ieveidotu logu ailas. Situācija tāda, ka pagaidām neizdodas normāli atrast stingrāku apmetuma sietu. Tipiskā Rjabica ir pārlieku vārgulīga un neko nesatur.

Cik redzēts pie salmu mājām parasti izmanto šādu metāla cirsto/plēsto sietu - skatīt bildē viducī - [ej.uz]
Bet neesmu tādu par cilvēcīgu cenu mūsu pusē atradis. Kāds zina, kur tādu vai tamlīdzīgu sietu ar ne pārāk lielām acīm par cilvēcīgu naudu var iepirkt?

Vēl man arī cilvēki iesaka netaisīt ap māju metāla režģi, labāk izvēlēties ko no plastikāta vai stikla šķiedras. Ieteiktais sintētiskais ģeorežģis, ko izmanto ceļu būvē - tam ir manāmi par lielu acis - [www.polyroad.lv]

Parastie stikla šķiedras apmetuma sieti ir švaki. Prasās kaut ko tādu, kam tas pinums būtu vismaz no pusotra divu milimetru šķiedras. Vienvārdsakot, nav bijusi pieredze ar sietiem, nezinu, kur ko īsti meklēt. Te bloga ierakstā arī esmu šo to mazliet vairāk aprakstījis - [salmiunmali.blogs.lv]

Jau iepriekš paldies par kādiem komentāriem, ieteikumiem!

--------------------------------
Mani hobiji:
Dažādi bišu produktu gardumi - [www.LusuDrava.lv]
Mana salmu māja - [SalmiUnMali.lv]

Re: Kur dabūt metāla / plastikāta apmetuma sietu?
Autors: Rx ()
Datums: 24/05/2011 11:59

Bildē parādīto Rjabica sietu pirku Kuršos, Slokā. Bija ar četrstūrainām un taisnstūrainām acīm. Sazvaniet, paprasiet kas un kā...

Datums: 24/05/2011 13:51

Kā jau tepat augstāk trešajā teikumā minēju "Tipiskā Rjabica ir pārlieku vārgulīga un neko nesatur" .... Rjabicu dabūt NAV problēmu. Bet kur dabūt normālu cirsto/plēsto sietu - [ej.uz] - kas būtu elastīgs un rullī, nevis nelokans un loksnēs, lūk, tas gan ir jautājums... :(

--------------------------------
Mani hobiji:
Dažādi bišu produktu gardumi - [www.LusuDrava.lv]
Mana salmu māja - [SalmiUnMali.lv]

Autors: Rx ()
Datums: 24/05/2011 14:59

Fotogrāfijā ir : Rjabicas: Divu veidu. Tā par ko minēju ir: sapīta, kontaktu vietas liekas sametinātas, lai neizirst ļoti cieta tērauda, cinkota, ruļļos, nevis loksnēs... Tās ir ļoti elastīgas Rjabica, jo ir tērauda , citiem vārdiem, atsperīgas. Liekas ka Jūsu jautājumā ir kas nekorekts: "Jābūt: elastīgam un rulī, nevis nelokanam (tātad lokanam!!!!tas būtu locāmam ar paliekošo deformāciju, jeb tā sakot no mīksta materiāla..) un loksnēs! Tatad īstais ir "elastīgs rullī!" Kurš tad no šiem: [www.salidzini.lv]

Datums: 24/05/2011 15:50

Nezinu par diviem Rjabicas veidiem... Viens man bija - [www.ilguciems.lv] - nu baigi štruntīgais, jo metinājuma vietas nāca vaļā pavisam viegli.

Ok, opreģeļajusj un konkrēti saku, ka man interesē, kur varētu rullī nopirkt šādu te sietu, kā redzams bildē uz sienas - [lh3.ggpht.com] (Līdz šim šos cirsto/plēsto sietu esmu redzējis tikai loksnēs un pa dārgo, piemēram - [www.metaluveikals.lv] )

Salīdzinājumā ar Rjabicu šis siets man šķiet daudz izturīgāks, to vismaz nostiept varētu, jo Rjabica pie stiepšanas juka laukā.. Arī acs mazāka, līdz ar to salmi nelīdīs tik ļoti laukā.

Autors: celtunbuvet.lv ()
Datums: 28/11/2012 20:41

Cinkotu metāla zemapmetuma sietu un koka skaliņu sietu apmetumam piedāvā www.celtunbuvet.lv

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **         *******   **        **     ** 
 *****     **         *******   **        ** *** ** 
 **  **    **               **  **        **     ** 
 **   **   **        **     **  **        **     ** 
 **    **  ********   *******   ********  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727