UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Fasādes dībeļi
Autors: raihs ()
Datums: 08/07/2011 15:23

Runa iet par dībeļiem, ar kuriem piesit vati pie sienas. Skatos cenu starpību-ir vācu EJOT par vismaz 0,22Ls , ir lētākie poļu-pa kaut kādiem 0,13Ls par gab. Vizuāli lielas atšķirības nemana-plastmasa kā plastmasa,nagla kā nagla. EJOTa tirgotāji jau nu dievojas,ka tie lētie sadrupšot,neturēšot,utt.,un tikai EJOT esot tie īstenie. Var jau būt,ka tā arī ir,bet ja vajadzīgi 1000 dībeļi,tad naudas starpība rodas jo iespaidīga,tādēļ vajadzīga pārliecība,ka tā tiešām ir...Vai kādam ir viedoklis par šo tēmu?

Re: Fasādes dībeļi
Autors: m. ()
Datums: 08/07/2011 17:38

220 ls par dibeljiem lol

Autors: :-/ ()
Datums: 08/07/2011 17:57

Domāju, ka poļi ražo gana kvalitatīvus materiālus, kuri tiek sertificēti. Vispār jau neesmu eirokolhoza piekritējs, bet tomēr tas, ka prece tiek ražota ES garantē prognozējamas ekspluatācijas īpašības. Var būt čakars sitot iekšā tas naglas, var lūzt un locīties.

Autors: Hamburgeris ()
Datums: 08/07/2011 18:08

apskaties kadas cenas ir vacu Fišeram

Autors: raihs ()
Datums: 08/07/2011 19:33

Ko lol? Man vajag 22-23cm garus,jo vate būs 15cm. Tādus garumus pa lēto dabūt nevar...Piemēram,K-Rautā pamatcena tādam EJOT dīubelim ir 43 saņķiki...Tā ka tur nav nekāds lol:)

Autors: m. ()
Datums: 08/07/2011 22:56

Man ar ir doma par 15 cm :D

Autors: jurgis ()
Datums: 12/07/2011 11:09

nezinu kas Tev par sienām, bet ja ir gāzbetons vai fibo, tad pameiģini nopirkt dībeļu cepurītes (galviņas) un ar vajadzzīgā garuma skrūvēm pieskrūvē.

Autors: KristapsD ()
Datums: 22/03/2014 10:36

Varbūt kādam ir informācija apr to, kādai ir jābūt attiecībai starp siltinājuma biezumu un dībeļa iestrādes dziļumu gāzbetonā?
Kā noprotu autoram ir 150mm fasādes vate (~130kg/m3) un 7-8cm dībeļa garums sienā = 230 mm dībelis.
Sakret materiālos lasīju, ka minimums ir 90mm (materiāls par fasādes vatēm un dekoratīvajiem apmetumiem). Man interesētu vidēja blīvuma (~80kg/m3) akmensvates stiprināšanai vajadzīgo dībeļu garums? Ventilējama fasāde ar Paroc WAS35t vai Rockwool Ventimax akmensvati 150 vai 200mm slānī. Ja reiz šī vate ir vieglāka un fasādes apdare būs ķieģelis, manuprāt vate ir jānostiprina tik daudz, lai cieši piekļaujas gāzbetona sienai un nekas vairāk. Šādā gadījumā tak derētu arī dībelis "poļu parastais", ne EJOT ?
Par sienu sasiešanu skaidrs, ka vajadzīgi ir nopietni dībeļi, bet es vienkārši domāju, ka varētu dībeļus miksēt un izmantot pēc vajadzības katru savam mērķim.

Autors: MartinV ()
Datums: 25/03/2014 09:37

Vai naglas var atsevišķi nopirkt? Daudzstāvenes pagrabā ir kaudzēm dībeļi bez naglām....

Autors: KristapsD ()
Datums: 26/03/2014 23:50

Meklējot dībeļus, redzēju arī atsevišķi naglas. Kur un cik maksāja - neatceros, bet iespējams, ka naglas maksāja dārgāk kā poļu dībeļi ar naglu.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   *******   **     **  ********  **      ** 
  **  **   **     **  **     **  **    **  **  **  ** 
   ****    **     **  **     **      **    **  **  ** 
    **      ********  **     **     **     **  **  ** 
    **            **   **   **     **      **  **  ** 
    **     **     **    ** **      **      **  **  ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727