UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Bitumena šindeļi un apakšklājs.
Autors:
Mārtiņs V.
()
Datums: 14/07/2011 18:38
Labdien
Jumta darbi rudenī ievilkās un tika pieņemts lēmums uz ziemu uzlikt tikai apakšklāju un bitumena šindeļus uzlikt pēc ziemas!
-Bitumena šindeļus klāt neatļāva vairs laika apstākļi (lietus,gaisa temp.)
Apakšklājs godam ziemu ir izturējis, bet, kā redzat bildēs - tas ir saviļņojies! Domāju, ka uz šādas virsmas šindeļus vairs nevar klāt!
Kā labot situāciju?
Mans variants, kas pirmais ienāca prātā - pārgriezt pacēlumus un izveidot tādu kā salaiduma vietu liekot savienojumā to pašu mastiku. Kad vilnīši būtu iztaisnoti -varētu likt virsū pašus bitumena šindeļus?!?!
Lūdzu, ieteikumus!
BILDES:
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
Jumta darbi rudenī ievilkās un tika pieņemts lēmums uz ziemu uzlikt tikai apakšklāju un bitumena šindeļus uzlikt pēc ziemas!
-Bitumena šindeļus klāt neatļāva vairs laika apstākļi (lietus,gaisa temp.)
Apakšklājs godam ziemu ir izturējis, bet, kā redzat bildēs - tas ir saviļņojies! Domāju, ka uz šādas virsmas šindeļus vairs nevar klāt!
Kā labot situāciju?
Mans variants, kas pirmais ienāca prātā - pārgriezt pacēlumus un izveidot tādu kā salaiduma vietu liekot savienojumā to pašu mastiku. Kad vilnīši būtu iztaisnoti -varētu likt virsū pašus bitumena šindeļus?!?!
Lūdzu, ieteikumus!
BILDES:
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
[www.bildites.lv]
Re: Bitumena šindeļi un apakšklājs.
Autors:
kaamis
()
Datums: 14/07/2011 21:48
Tie pacēlumi piespiežot viegli nepieguļas? Ja pieguļas tad tik naglo virsū tos šķiņģeļus un būs ok. bet ja nepiespiežas vari iegries tun griezuma vietas ar mastiku salīmēt ;)
Re: Bitumena šindeļi un apakšklājs.
Autors:
Mārtiņs V.
()
Datums: 14/07/2011 23:59
Nepieguļas gan.
Es jau tā arī domāju - griezt un ar mastiku savienot...
Vienkārši gribēju pārliecināties, vai mans domu gajiens ir pareizs.
Es jau tā arī domāju - griezt un ar mastiku savienot...
Vienkārši gribēju pārliecināties, vai mans domu gajiens ir pareizs.