UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Ar ko nokrāsot šķūnīti
Autors: Rx ()
Datums: 23/09/2011 09:57

Lieliska šiem mērķiem ir Tekstūrdekors: [www.rilak.lv]

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 23/09/2011 13:06

Man vienmēr bijušas aizdomas, ka uz šķīdinātājiem bāzētās nav labākās. Diez vai tekstūrdekors būtiski atšķiras no Pinoteksa, ja nu vienīgi lētāks. Manuprāt ilgāk vajadzētu kalpot Tekstūrakvai ar pietiekamu pigmentāciju. Varbūt jaunajam Avasatin. Pēdējo nesen uz šķūņa durvīm izmēģināju. Šķaidās ar ūdeni, bet skaitās alkīda, un, kad pažūst, ož tāpāt kā tradicionālā "grīdas krāsa". Pēc divām nedēļam joprojām mazliet līp. Varbūt tas ir labi - ilgāks laiks paies, līdz sāks sprēgāt?

Autors: Rx ()
Datums: 23/09/2011 14:55

Četrus gadus nostāvējis krāsojums ar Tekstūrdekoru, saulē un ēnā neredzu sevišķas izmaiņas: Prieksplānā margas atklētā vidē.

Autors: Didzisp ()
Datums: 24/09/2011 08:42

Man grūti saprast, kapēc šai forumā ir tāda tieksme pēc importa koka apstrādes līdzekļiem. Par cik esmu vairāk kā pirms desmit gadiem krāsojis gan ar Pinotxu, gan ar Tekstūrdekoru, tad varu pateikt, ka tekstūrdekors viennozīmīgi ir daudz izturīgāks.Ir arī šur tur tekstūrdekors cietis no lietus , bet nu Pinotex ir pilnīgs sū*s un nav piemērots āra darbiem, kur koks pakļauts tiešiem saules stariem un lietum.
Tad piedāvājums par konjaku ir spēkā :) Ja kāds parādīs vairāk kā desmit gadus saulē, vējā un lietū saglabātu koku, kurš izskatās kā tiko svaigi apstrādāts, tam konjaks garantēts. Pagaidam visas derības, par koka saglabāšanu, es esmu vinnējis un man konjaki tikai krājas :) Latvijas pelēkais tonis kokam ir spēcīgāks par jebkuru importa koka aizsardzības līdzekli :)

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **     **     **     **  **     **  **     ** 
 **     **     **     **     **  **     **  **     ** 
 **     **     **     ********    ********  **     ** 
 **     **     **     **                **  **     ** 
 **     **     **     **         **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727