UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Plēve zem "rannilas"
Autors:
alps
()
Datums: 23/09/2011 14:14
Cīnos ar pirts gulbuves celtniekiem, tapec gribu rast te padomu. Kas slikts notiks ja jumta pleve ir uzklata pa virsu skerslataam un tad uz reiz pieskruveta klaat rannila? Cik zinu, to plevi jastiprina pa virsu sparem ar garenlataam un tad liek skerslatas kam virsu jau skruvee rannilu. Sie izkataas ka gribeeja nohaltuureet pa aatro man klat neesot un tagad man sprauzh batonus ka taa darot. Peec manas saprashanas, taa pleeve jau tagad ir kaa sacaurumots siers ar rannilas skruuvem un nepildiis savu funkciju. Pirts augshu ir domats siltinaat un taalaak apdzivot. Vai tas kondensata mitrums nekraasies jumta siltinajuma vatee?
Vai kaads arii bija saskaaries ar liidziigu haltuuru? Visu partaisot to pleevi un rannilu sachakarees veel vairaak , imho.
Vai kaads arii bija saskaaries ar liidziigu haltuuru? Visu partaisot to pleevi un rannilu sachakarees veel vairaak , imho.
Re: Plēve zem "rannilas"
Autors:
m.
()
Datums: 23/09/2011 14:24
Ja nu kas tad kondensaats shados jumtos pavasari un rudenii ir *psc ku daudz*, pats esmu lidis papetiit.
Autors:
hmm
()
Datums: 23/09/2011 14:44
tos meistarus wnk jāslāna! lai par savu naudu tagad labo savas kļūdas!
Autors:
aae
()
Datums: 23/09/2011 15:41
Idiotu brigādes vārdus studijā !!!
Autors:
Rx
()
Datums: 23/09/2011 16:46
Kas slikts?: Gaiss, kuram uzdevums ventilēt zem Ranillas (vienādojot temperatūru Ranillas segumam ar apkārtējo vidi) cirkulēs starp vati un plēvi, tā dzesējot vati, kas nu nebūs aisargāta no jumta ventilācijas "vēja"... Dzesējot vati, gaiss sasils un sildīs, saskaroties siltajam gaisam no apakšas ar Ranillu, mitrums izdalīsies aumaļām. Pilēs stipri uz pie Ranillas pieguļošās plēves....
Autors:
alps
()
Datums: 24/09/2011 08:21
Paldies par komentariem. Vienvardsakot tas pasakums ir salaists deeli un viss ir jaapartaisa vai ne ?
Autors:
khe
()
Datums: 24/09/2011 09:37
Tik pretkondensāta plēve jāvēdina ari no apakšas, bet difuzmembrāna ne, jo abām ir ļoti atšķirīgi gaisa, mitruma caurlaides rādītāji...
Autors:
lee
()
Datums: 24/09/2011 10:47
Varētu precizēt kas tā par plēvi, tad būtu vairāk skaidrs kur tai jāatrodas. Bet nu visticamāk, ka kaut kas ir dēlī jo tieši pie skārda jumta nevajadzētu būt nevienai.
Autors:
DsKs
()
Datums: 24/09/2011 19:42
alps,man pagaisnedel lika jumtu un pasakums izskatijas sadi - [content23-foto.inbox.lv]
Autors:
DsKs
()
Datums: 24/09/2011 19:48
ka redzi ir garenlatas ( uz sparem )zem kuram ir pleve,talak skerslatojums un talak metala jumts,buvniecibas procesa pleve neizveidojas pat neviens mazakais caurums,jo ka jau seit zinosie komenteja,viens cm2 caurums pleve panem aptuveni nost 1m2 siltinajuma,ja zem pleves pa taisno iet klat ar vati :) domaju ir verts izrunaties ar stradniekiem un meklet risinajumu