UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: jumts
Autors:
JanisL
()
Datums: 27/10/2011 22:13
torch Wrote:
-------------------------------------------------------
> tas fakts, es vienreiz pazudu ar visu šīferi
> bēniņos tagad skārds ar dēļiem
Nu nu... Tad sanāk, ka Tev latojums zem šīfera bija stipri retināts vai stipri izpuvis, vai arī pašas loksnes galīgi sū*īgas...
Es pa savu jumtu ar Eternit šīfera loksnēm esmu vazājies bez jēgas un īpaši neiespringstot. Nekas tur nevar ielūzt, ja vien speciali nelēkāsi un ja nav uz vienu loksni divas latas. Tāpēc man patīk šitais jaunais bezazbesta šīferis - to nevar nedz saskrāpēt, nedz arī jābaidās uz tā droši uzkāpt neskatoties, kur liek pēdu (ko nevarētu teikt par skārda jumtiem).
[salmiunmali.lv]
-------------------------------------------------------
> tas fakts, es vienreiz pazudu ar visu šīferi
> bēniņos tagad skārds ar dēļiem
Nu nu... Tad sanāk, ka Tev latojums zem šīfera bija stipri retināts vai stipri izpuvis, vai arī pašas loksnes galīgi sū*īgas...
Es pa savu jumtu ar Eternit šīfera loksnēm esmu vazājies bez jēgas un īpaši neiespringstot. Nekas tur nevar ielūzt, ja vien speciali nelēkāsi un ja nav uz vienu loksni divas latas. Tāpēc man patīk šitais jaunais bezazbesta šīferis - to nevar nedz saskrāpēt, nedz arī jābaidās uz tā droši uzkāpt neskatoties, kur liek pēdu (ko nevarētu teikt par skārda jumtiem).
[salmiunmali.lv]
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 27/10/2011 22:22
Es nesen pavazājos pa 50 gadu vecu šīfera jumtu un secināju, ka materiāla mūžu vajadzētu varēt pagarināt vismaz divkārt, laicīgi to ar kaut ko impregnējot.
Autors:
torch
()
Datums: 27/10/2011 22:23
nu tev jauna māja. es savai jumtu dabūju mainīt (vienslīpnes). vienkārši atcerējos piedzīvojumu, kad veco jumtu tīrīju.
kaut gan salabot avārijas variantā šifera skādi varēja pa fikso - šīfera jumtu pluss
:)
kaut gan salabot avārijas variantā šifera skādi varēja pa fikso - šīfera jumtu pluss
:)
Pašreizējā: 2 no 2