UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

betons uz asfalta?
Autors: gjirts_z ()
Datums: 14/11/2011 17:07

Jautajums- vai betons turas uz asfalta?
Vai sis iet cauri- man ir asfaltets laukum, es uz ta gribu uzcelt angaru, saglabajot angara gridu asfaltetu, tad to gridu sadalit vairakas sekcijas ik pec 1m (piem.) uzbetonet 20cm augstas malinas. Ja bus nepieciesams uz asfalta es uzklasu pasizlidzinoso, lai iegutu lidzenu gridu. Ta var, vai tie ir mani suna murgi?
Paldies.

Re: betons uz asfalta?
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 14/11/2011 19:25

Plāns betona slānis pie asfalta neturēsies. Tas saistīts ar to, ka asfalts skaitās plastiski plūstošs materiāls - te grants un škembas salīmētas ar bitumenu - organisks naftas produkts. Uz asfalta tu vari guldūt masīvas betona plātnes, kuras ir stiegrotas.
Angāra celšanai pamatiem tev pietiek ar skrūvētiem pāļiem, tie asfaltu bojā minimāli.

Autors: gjirts_z ()
Datums: 15/11/2011 00:12

Paldies, par atbildi, pirmkart.
Otrkart, ja es uz asfalta guldu masivas betona platnes, stiegrotas, tad jau sanak, ka es to angaru varu ari necelt uz asfalta? Jo betona platnes tikpat labi es varu guldit uz zemes, kuras virskarta nebutu noklata ar asfaltu? (Izsaku tikai savas, neprofesionala, domas)
Domaju angaru celt uz asfaltu, lai ieekonometu uz gridas izveidi. (tas man neizdosies?)

Autors: Didims ()
Datums: 15/11/2011 09:31

Zem asfalta ir jau gatava šķembu pamatne (iespējams), neceļot uz asfalta, tas viss būs jāiegulda no jauna. Varbūt vari nofrēzēt asfaltu un pārdot.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **  **      **        **  **     ** 
 *********  ** ** **  **  **  **        **  ** *** ** 
 **     **  **  ****  **  **  **  **    **  **     ** 
 **     **  **   ***  **  **  **  **    **  **     ** 
 **     **  **    **   ***  ***    ******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727