UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 3
Re: ārsienu dekoratīvais apmetums
Autors:
privāts meistars
()
Datums: 29/12/2011 17:49
To: parks2007
Ja interesē tad varat atsūtīt koordinātes e-pasta adresi remontbuve at gmail.com
Ja interesē tad varat atsūtīt koordinātes e-pasta adresi remontbuve at gmail.com
Autors:
jurgi
()
Datums: 09/01/2012 19:04
parks2007 - atvaino nepamaniju, bet par apmetumiem viss ir bumbās, ja vajag ko apmest rakstiet, sarunāsim vislabākās cenas apmetumam un protams materiālam. Strādāju gan ar lielo apmetuma iekārtu (g-5) gan ar mazo. instrumenti un iekārtas manējās.
Jurģis
Jurģis
Autors:
Janka666
()
Datums: 12/03/2012 17:20
Vai kāds ir saskāries ar dekoratīvā apmetuma remontu atseviškās vietās? Problēma ir tā, ka dažviet ir nolupusi dekoratīvā apmetuma kārta, un ir vajadzība to atjaunot. Vai ir reāli daudz maz normāli salaist ar veco tā, lai nepaliek baigie pleķi. Aizdoma, ka ir atdalījies ir no tā, ka ir uzlikts un nenožuvušas fasādes, vismaz ir nonācis nost vietās, kur nebija pieliktas ūdens notekas.
Autors:
Janka666
()
Datums: 13/03/2012 14:38
Kur visi speci pazuduši? :)
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 13/03/2012 16:42
Nu nezinu es ar to pašu armēšanas līmi aizšpaktelēju, nokrāsoju ir daudz maz ok. Redzams būs jebkurā gadijumā.
Autors:
Janka666
()
Datums: 13/03/2012 17:09
Man ir nonācis nost tikai pats apmetums, siets ar armējošo javu ir vietā. Vai to pašu apmetuma masu "biezpienu" nevar ziest virsū, iepriekš sagruntējot pa jaunu?
Autors:
subaru
()
Datums: 13/03/2012 18:53
es dekoratīvo apmetumu liku mājai šādi- uz iestrādātā armējuma sieta krāsoju grunti jau ar pigmentu vajadzīgajā krāsā, tad gatavu dekoru ar pigmentu. pirku mārupē firmā tex color visu gatavu spaiņos, silikāta apmetums. ieguvu to, ka, ja dažviet ir notikusi apmetuma nolobīšanās, nav redzams vizuāli pa gabalu defekts. pasākums ir dārgāks kā parasta apmetuma krāsošana, bet , manuprāt, ir to vērts.
Autors:
ints45
()
Datums: 13/03/2012 20:01
Biju iedomājies ka varēšu salaist kopā dažādu dienu biezpienu bez sadalošās joslas. Figu. Pēc tam smērēju visu plakni pa jaunu - biezpienu uz biezpiena bez grunts. Klājās ideāli, nekas nost nav kritis. Viss ar Sakret.
Autors:
subaru
()
Datums: 13/03/2012 20:07
man arī nācās klāt vienu sienu otreiz, bez grunts, trešajā dienā. diemžēl sanāca ka pirmoreiz vilka divatā un ja nebūtu uznākusi saule rietumu pusē, nebūtu tie pleķi...nācās pārstrādāt, šoreiz jau trijatā:)
Autors:
Janka666
()
Datums: 13/03/2012 20:56
Paldies par atbildēm, mēgināšu no sākuma pielabot, redzēs kā izskatās, baigi lieli tie pleķi nav. Man ir krāsotais variants.
Pašreizējā: 2 no 3