UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kur likt celmus
Autors:
nsd
()
Datums: 05/03/2012 10:41
Nāk pavasaris un jāsāk kaut ko darīt lietas labā .. uz mana zemes gabala pēc ceļu izbūves ir diezgan daudz sakrājies vecu celmu, precīzu apjomu grūti pateikt .. varētu būt kādi 5kubi varbūt vairāk, neesmu piešāvis acumēru uz kubu noteikšanu. Tātad jautājums ko darīt ar celmiem varbūt ir kāds kurš tos celmus savāc vai vienkārši pasūtīt konteineru salādēt visu un lai ved prom uz miseni, man galvenais, lai tie celmi no manas zemes pazūd, variantu pārcelt celmus uz kaimiņu zemi nepiedāvāt :D
Re: Kur likt celmus
Autors:
kaamisz
()
Datums: 05/03/2012 10:48
Es sadedzināju :)
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 05/03/2012 11:14
Nu vajag lai tie izžūst , jadabuj nost zeme un tikai tad viņi degs. Nav tik vienkārša padarīšana vel jo vairāk ja tā ir Rīga.
Autors:
v_t
()
Datums: 05/03/2012 11:17
palūkoties vai kāds nepiedāvā izbraukuma šķeldošanu. valmierā piemēram katru pavasari piedāvā zaru bezmaksas savākšanu un šķeldošanu.
varbūt ir iespējams samalt arī celmus.
varbūt ir iespējams samalt arī celmus.
Autors:
eb
()
Datums: 05/03/2012 11:43
celmu šķeldošana ir čakarīgāks process dēļ zemēm. viņiem ir jānostāvas, lai zemes nobirst, bet nu šaubos vai kāds gribēs braukt pakaļ 5 cbm. es viņus savilktu vienā kaudzē un sagaidītu jāņus. gan jau alu dzerot kāds risinājums iešausies prātā. ;)
Autors:
Didzisp
()
Datums: 05/03/2012 12:00
Ļoti labs kurināmais Jāņu ugunskuram. Neviens kaimiņš neiebildīs un degs, ar visām zemēm, līdz Pēteriem :)
Autors:
nsd
()
Datums: 05/03/2012 12:02
Zeme ir Rīgas rajonā, laikam jau atliks vien ugunskura variants, nez cik ilgi būs jādedzina kamēr viss nodegs :o
Autors:
eb
()
Datums: 05/03/2012 12:20
varbūt kur iekšā jau pa lieldienām. vismaz līgo vakarā tam pasākumam varēs pāri pārlekt bez papildlīdzekļiem.
Autors:
raihs
()
Datums: 05/03/2012 15:30
Man bija viens milzīgs celms uz zemes,traktors to izrāva.Es šim saku ,lai ved prom-šis saka,ka riskanti:) Ieteica vienkārši aprakt pažobelē.Tā arī izdarījām
Autors:
aaaa
()
Datums: 05/03/2012 15:55
Man bija vesels kalns - tolaik īpaši neiedziļinājos - traktors izraka bedri un apraka, nolīdzināja. Kaimiņš savējos smuki sadedzināja. TRaktors izraka, sakrāmēja čupā lai žūst. Pēcāk, kad atkal bija zemes darbi - traktors celmus ņēma kausā un meta no kādu 3m augstuma pie zemes - ļoti smuki izdauzījās ārā zeme. Sadedzināja pavisam ātri, es pat pabrīnījos, faktiski pāris dienās, celmi nu kādi 15 gab.