UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Logu aiļu aizdare
Autors:
m.
()
Datums: 22/03/2012 21:53
Vajag aizsmērēt ar kaut ko logu ailes no ārpuses
Ailēs putas
Bija runa ka vajagot gaisu caurlaidīgu
Kaļķa cementa laikam der, bet vinja nav lipīga, es varu pielikt klāt puķika plkšņu līmi bet tad laikm nelaidīs gaisu
Ailēs putas
Bija runa ka vajagot gaisu caurlaidīgu
Kaļķa cementa laikam der, bet vinja nav lipīga, es varu pielikt klāt puķika plkšņu līmi bet tad laikm nelaidīs gaisu
Re: Logu aiļu aizdare
Autors:
Rx
()
Datums: 22/03/2012 23:37
Man dažus logus lika "Montāžnieks D". Viņi , mainot logus, putu šķirbu apgraizīja līdz logu rāmja līmenim un pa virsu silikona mastiku pa visu perimetru. Vējš lai cauri nepūš un lai saule nemaina putu īpašības. Tas bija 9 stāvā un nekāda lielā apdare , kā paši saprotat, nav iespējama bez alpīnisma iemaņām...
Autors:
tikkurila
()
Datums: 23/03/2012 08:58
Man meistari no Rietumu Logiem ieteica aizsmērēt ar labu (elastīgu) flīžu līmi un piekrāsot...
Autors:
rbb
()
Datums: 23/03/2012 09:44
sk [www.rbb.lv]
Ir arī citi risinājumi
Ir arī citi risinājumi
Autors:
AndrisL
()
Datums: 23/03/2012 20:54
Es logu apdarei no ārpuses izmantoju, cik atceros, Sakret ZM, kas palika pāri mūrējot atpakaļ pēc logu nomaiņas izkritušos ķieģeļus, "Hrušova" projekta māja.
Jau ir pagājuši 6 gadi un ir OK, gaiši pelēka maliņa gar logu bez plaisām, nezinu kas ir zem tās javas, bet no ārpuses skats ir labāks nekā kaimiņiem, kuriem vienkārši atstātas putas - jau tumši brūnā krāsā. Ir otrais stāvs - izņēmu stikla paketi un smuki varēja aizsmērēt šķirbu ar špakteļlāpstu gar sienu un loga rāmi pa perimetru un viss. Augstāka stāva gadījumā arī rīkotos tāpat bez alpīnistu palīdzības. :)
Andris.
Jau ir pagājuši 6 gadi un ir OK, gaiši pelēka maliņa gar logu bez plaisām, nezinu kas ir zem tās javas, bet no ārpuses skats ir labāks nekā kaimiņiem, kuriem vienkārši atstātas putas - jau tumši brūnā krāsā. Ir otrais stāvs - izņēmu stikla paketi un smuki varēja aizsmērēt šķirbu ar špakteļlāpstu gar sienu un loga rāmi pa perimetru un viss. Augstāka stāva gadījumā arī rīkotos tāpat bez alpīnistu palīdzības. :)
Andris.
Autors:
h2so4
()
Datums: 23/03/2012 21:01
alpīnista iemaņas laikam ir spēt bez bailēm pieiet pie atvērta loga 11.stāvā.
Autors:
m.
()
Datums: 23/03/2012 21:03
Man 1-stavene <3
Autors:
pups
()
Datums: 23/03/2012 23:43
interesanta doma- vajag aizsmeret aili,bet ja samaisiis pa traku, tad nelaidiis gaisu. diez, kam tas gaiss vajadzigs ailei? personigi esmu redzejis ailes gan no pvc metaala, gan aizsmeretas ar rotbandu un grunteetas, gan kalkja un cementa javas, gan sendvicu panelu materiaala...tikai nevienam nekad nav bijis jautaajums- vai laidiis cauri gaisu vai nee:D gaisu tomer nolaizz citur, ko?:D
Autors:
m.
()
Datums: 24/03/2012 06:11
Izvada mitrumu
Autors:
Hmm
()
Datums: 24/03/2012 09:23
Slikti, ka nevienam nav bijis jautājums vai elpos, jo Latvijas klimatā vispareizāk ir no telpas iekšpuses veidot tvaiku necaurlaidīgu barjeru, lai ziemā mitrais gaiss nenonāktu šuvēs, bet no ārpuses veidot tvaiku caurlaidīgu barjeru, lai jebkāds mitrums, kas nonācis šuvē varētu izžūt.