UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Ēkas fasādes krāsošana
Autors:
Martins R
()
Datums: 31/05/2012 10:17
Sveiciens visiem!
Griežos pēc padoma!
Esmu ticis pie mūra ēkās, kurā vēlos izveidot kafejnīcu. Ēkas celta ~19 gs. Pēdējos 5-10 gadus pie fasādes nekas nav darīts un tā ir nolupusi, vietam pat apmetums nāk nost.
Fasādi vajag nokrāsot.
Varbūt kādam ir idejas un pieredze ātram rezultātam.( Tikai nemetiet ar akmeniem :) ) Man vajag, lai iztur ~2 gadi un tad jau vares taisīt pa lielam.
Jau iepriekš paldies par idejām!
Griežos pēc padoma!
Esmu ticis pie mūra ēkās, kurā vēlos izveidot kafejnīcu. Ēkas celta ~19 gs. Pēdējos 5-10 gadus pie fasādes nekas nav darīts un tā ir nolupusi, vietam pat apmetums nāk nost.
Fasādi vajag nokrāsot.
Varbūt kādam ir idejas un pieredze ātram rezultātam.( Tikai nemetiet ar akmeniem :) ) Man vajag, lai iztur ~2 gadi un tad jau vares taisīt pa lielam.
Jau iepriekš paldies par idejām!
Re: Ēkas fasādes krāsošana
Autors:
Dzindzis
()
Datums: 31/05/2012 10:43
Vai tad kafeinīcas tagad ir izdevīgas izņemot ja tas nav centra vai vecrīgā? Pēdējā man zināmā nobankrotēja gadu atpakaļ.
Autors:
jtdesign
()
Datums: 31/05/2012 12:07
Novērst iespēju ūdenim no augšas nonākt uz sienas - salabot notekcaurules, pažobeles, jumtu. Mehāniski notīrīt to, kas pats krīt nost. Nogruntēt - ar ko tieši, prasīt speciālistiem, iespēju ir (stipri) vairāk par vienu. Pēc tam var piešpaktelēt, pielabot un krāsot.
Autors:
Martins R
()
Datums: 31/05/2012 12:46
Paldies, ta ari biju domajis! Vienigais ar jumtu tur neko nevar risinat , jo notekas sanāk uz citu pusi. Fasāde ir atsegta visiem lietiem un vejiem, virziens arī ne labakais pret rietumiem...
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 31/05/2012 17:36
Parasti pilsētvidē mūra ēku apakšējās daļas... cokols un vismaz 60cm uz augšu ir piesātināts ar sētnieku darbu rezultātiem - vārāmo sāli... tas arī sabrucina apmetumu. Kvalitatīvam rezultātam mūra apakša ir jāatsāļo, bet to varēsi veikt arī pēc diviem gadiem.
Parastais risinājums - mehāniski ar drāžu birsti notīra drūpošās daļas, veic vāju iegruntējumu - atšākidītu grunti un krāso ar kaļķa apmetumu- ka reize 2..4 gadiem pilsētvidē.
Parastais risinājums - mehāniski ar drāžu birsti notīra drūpošās daļas, veic vāju iegruntējumu - atšākidītu grunti un krāso ar kaļķa apmetumu- ka reize 2..4 gadiem pilsētvidē.