UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Fasādes dēļi ar noapaļotām sānu malām
Autors: Didzisp ()
Datums: 26/06/2012 07:00

Fasādi nafig nevajag vēdināt. Vagondēļi nav bleķa jumts. bet gan elpojošs materiāls uz kura nekad neveidojas kondensāts,kā tas ir zem neelpojoša jumta pārseguma. Tā vot ir,ka nav sajēgas šitais lietās. Vai tad tiešam tik grūti izprast visus šos gaisa un ūdens tvaika kustības procesus?

Autors: Melnis ()
Datums: 26/06/2012 11:25

Es noteikti atbalstu dēļus ar noslīpētu malu fasādei un mazu spraudziņu starp dēļiem.. Man spundētais dēlis staigā jau ceturto gadu. Katru vasaru rāpoju līdz otrajam stāvam un laboju, jo ir gan ieliekušies, gan izliekušies viens pret otru. Ar nagliņu piesist vairs nevar, tikai ar skrūvi.

Autors: Didzisp ()
Datums: 26/06/2012 18:17

Ja slikts meistars tos dēļis sita, tad jau tapēc dēļi nav vainīgi.Man ar vagondēļoim apsista maja jau 12 gadus un nekādu problēmu. Ja pirmajā vasarā vajadzēja pa kādai papildus naglu iesist un tagad miers, viss nostājies savās vietās. Nu jā, es sitot deļus liku distancerus starp tiem,lai pie pirmā mitruma "neizšauj" un mocijos naglas sist papucī, lai naglām galvas neredz. Ja sit redzamas naglas, tad vispār nekādu problēmu. Dēlis sitot ir jāsajūt un ja tas jau kaudzē sagājis šreija, tad tādam vieta tikai plītī. Diemžel mūsdienu meistari lielākoties māk tikai strādāt ar plastmasas deļiem.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **     **   ******   ********   **     ** 
 **        ***   ***  **    **  **     **  **     ** 
 **        **** ****  **        **     **  **     ** 
 ******    ** *** **  **        **     **  **     ** 
 **        **     **  **        **     **  **     ** 
 **        **     **  **    **  **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727