UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Cokola siltināšana ķieģelu fasādei
Autors:
Aigaritto
()
Datums: 11/01/2013 15:36
Sveiki,
Vai kāds varētu iemest kādu linku ar Mezgliem kā pareizi jāizbūvē pamati lai varētu kārtīgi noslitināt cokolu starp pamatiem un ķieģelu mūri !
Vai kāds varētu iemest kādu linku ar Mezgliem kā pareizi jāizbūvē pamati lai varētu kārtīgi noslitināt cokolu starp pamatiem un ķieģelu mūri !
Re: Cokola siltināšana ķieģelu fasādei
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 11/01/2013 15:57
Jaunu būvējot pamatprincips vienkāršs - lai pīrāga šķērsgriezumā nebūtu asu lauzumu, piemēram, ja sienu siltinās no ārpuses, arī pamati jāsiltina no ārpuses. Ja siena būs trīsslāņu (piemēram, bloks, siltinājums, ķieģelis), arī pamati jātaisa trīsslāņu (kas nav populāri). Ja sanāk lauziens, horizontālā siltinājuma daļa jātaisa no tāda materiāla, kas turēs slodzi. Diemžēl Latvijā ar ekstrudētā putuplasta cietākajām markām un putustiklu tā ir, kā ir...
Esošiem pamatiem jau laikam vispār nav izvēles kā tikai no ārpuses, lai kas tur augstāk nebūtu vai neplānotos ar sienu...
Esošiem pamatiem jau laikam vispār nav izvēles kā tikai no ārpuses, lai kas tur augstāk nebūtu vai neplānotos ar sienu...
Autors:
jtdesign
()
Datums: 11/01/2013 18:47
Katram gadījumam savs risinājums. Īpašu problēmu nav. Ja te varētu pielikt bildi pa tiešo, parādītu pāris mezglus no projektiem.
Autors:
Aigaritto
()
Datums: 11/01/2013 18:59
Atsuti uz aigars at sportslukss.lv
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 11/01/2013 19:31
salmiunmali.lv rakstos un komentāros par pamatiem bija linki uz ārzemju lapām ar visdažādākajiem pamatu siltinājuma variantiem
Autors:
KristapsD
()
Datums: 14/11/2013 21:28
jtdesign Wrote:
-------------------------------------------------------
> Katram gadījumam savs risinājums. Īpašu
> problēmu nav. Ja te varētu pielikt bildi pa
> tiešo, parādītu pāris mezglus no projektiem.
Ja vēl ir atrodami tie mezgli, vai vari lūdzu ar mani arī padalīties? Aktuāla tēma un līdz šim esmu atradis tikai Isover lapā.
Mans meils kristapsdale at inbox elvē
Aigaritto, tev gan ātri visi darbi ritēja uz priekšu, jau reiz janvārī meklēji pamatu mezglu risinājumus un nu jau ir uzcelta ēka uz pabeigtu fasādi!
-------------------------------------------------------
> Katram gadījumam savs risinājums. Īpašu
> problēmu nav. Ja te varētu pielikt bildi pa
> tiešo, parādītu pāris mezglus no projektiem.
Ja vēl ir atrodami tie mezgli, vai vari lūdzu ar mani arī padalīties? Aktuāla tēma un līdz šim esmu atradis tikai Isover lapā.
Mans meils kristapsdale at inbox elvē
Aigaritto, tev gan ātri visi darbi ritēja uz priekšu, jau reiz janvārī meklēji pamatu mezglu risinājumus un nu jau ir uzcelta ēka uz pabeigtu fasādi!
Autors:
KristapsD
()
Datums: 28/11/2013 18:24
Jautājums zinošiem - vai trīsslāņu pamatos (siltinājums vidū) arī ir obligāts ekstrudētais putuplasts, vai derēs arī EPS?
Iekštelpās sitltās grīdas, tāpēc siltinājuma biezumu 100mm pieņemu kā gana pietiekošu?
Iekštelpās sitltās grīdas, tāpēc siltinājuma biezumu 100mm pieņemu kā gana pietiekošu?