UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 2 no 5
Re: Fasādes darbu cenas
Autors: Aigaritto ()
Datums: 21/02/2013 21:51

Nebutu korekti salidzinat cenas ko piedava privatie samaksajot uz kepas vai ari oficialiem konkursiem ar visiem soc nodokliem , pvn un velns vel sazin ko...

Man te shodien vieni paprasija par sienu kas pabeigta ar dekorativo apmetumu 15 ls m2...man liekas apsoluti neadekvata cena...man janosiltina 240 m2 platiba un cipars saskrien ne pa jokam...

Tie 15 ir pliks darbs bez materialiem

uldis22 Wrote:
-------------------------------------------------------
> DsKs es tev varu piedāvāt pašvaldības
> uzņēmumā ieņemt projekta vadītāja vietu, jo
> mums tādi piedāvājumi nav. Par cik tagad ir
> aktuāla siltināšana visā Latvijā un ir kāds
> kas var nosiltināt fasādi ar 100mm fasādes
> vati, materiāli un darba samaksa par 17 Ls lūdzu
> atsaucaties, noteikti būs arī prēmija.

Autors: uldis22 ()
Datums: 21/02/2013 22:00

Nozodz stroikā materiālus un būs par velti? Protams ka nodokļi ir iekšā, tu taču arī algu pelni ar nodokļiem? Ja var kaut ko nozagt, davai kurš vairāk, dodiet telefona Nr. un koordinātes.

Autors: aigars68 ()
Datums: 21/02/2013 23:27

Materiālu komplekts,pie kvalitatīvām sienām(jo viss šķībāks,jo vairāk līmes) Sakret+Rokwool 11ls uz1m2......+piegāde un sastatnes....
Darbs ir un paliek darbs,bet ja par viņu samaksā ir pavisam labi!!!!

Autors: edu ()
Datums: 21/02/2013 23:55

Ja te kāds minēja, ka līmei jāžūst utt. cik tur dienas, tad man par to jāmaksā strādniekiem? Tak ejat starādāt citā objektā kamēr man žūst! Manuprāt, darba cenas rēkjināšanai lieti noder takse 30 Ls/dienā/cilvēkam

Autors: Aigaritto ()
Datums: 22/02/2013 08:21

Uldi22 ja tevi visa pasaule ir apbizokusi tad tas ir tavas problemas...ja pamaniji topika gaja runa par darba izmaksam nevis par materialiem...Katram ir brivas tiesibas izmantot kadu materialu vinsh velas...Vienam tas ir pats letakais putiks, Siets centraltirgu pirkts un ari gruntis un apmetumi nezinamas izcelsmes !!! Citam tas ir preces noaugshejiem plauktiem

Ja man prasa 15 Ls m2 kas ir par pabeigtu darbu uz manu fasadi kas ir apmeram 240m2 tas sastada 3600 Ls..es nezinu vai ta ir adekvata cena zinot to ka neviens santims neaiziet nodiklos ! ja taisa firma kur ir vel 5 apakshuznemumi unkatrs grib uzvarities un ari ja par to tiek pogats no pashvaldibas kabatas tad protams uz priekshu :) Da kaut 100 Ls m2

Bet lielakoties tie kas te apgrozas ir privatie un ka mes visi gribam lai nauda paliek pari ari kadai mebelei nevis par visu samaksat stradniekam !

Nosiltinat tos 240 m2 aizem domaju max 2-3 nedeļas un pietiks uz manu apjomu ar 3 stradniekiem ! Un ja nem ka strada 3 cilveki un strada 15 Dienas es nezinuvai tas ir adekvati maksat 80 Ls diena
cilvekam !

uldis22 Wrote:
-------------------------------------------------------
> Nozodz stroikā materiālus un būs par velti?
> Protams ka nodokļi ir iekšā, tu taču arī algu
> pelni ar nodokļiem? Ja var kaut ko nozagt, davai
> kurš vairāk, dodiet telefona Nr. un
> koordinātes.

Autors: DsKs ()
Datums: 22/02/2013 08:29

uldis22,es materialus nezogu,es vinus noperku par labam atlaidem un atlaides man ir vienmer

30 un vairak lati par kvadratu ir akli izdalit kaut kadas piecstavenes siltinasanas izmaksas,kuras ietilpst ka jumtinu izmaksas,benini,palodzes,durvis un kaut kadi atseviski logi ... pliks siltinasanas cipars ar nodokliem aiziet max lidz 20 latiem ... un mes seit runajam par vienkarsu fasades nosiltinasanu

nestridies ar mani par sim izmaksam,esmu veidojis pussimts ekonomiskos un zinu par kadiem cipariem aiziet majas uz siltinasanu par EU naudam

p.s.

jamajamajaaaama,Liepajas puse tikai un ka zini sodien cilveki bez darba nesez

Autors: A.S.fasades ()
Datums: 13/03/2013 20:04

Es fasades taisu,pec vacu tehnologijas un ar vacu kvalitati.Darbs 15ls par kvadratu,plus materiali,protams ne letie polu. Ja kadam interese,vai ari ja kads zim kam varetu intereset,dodat zinu.

p.s. pats stradaju,neesmu nekads starpnieks.

Autors: J ()
Datums: 13/03/2013 20:47

Vai tajos 6-15 Ls/m2 ir arī stalažu izmaksas?

Autors: udyd ()
Datums: 13/03/2013 23:53

15Ls par kvatradu ta jau tada ka ministru alga )))

Autors: raimix ()
Datums: 14/03/2013 10:25

A.S.fasades
varbūt caur tevi var dabūt gatavo dekoratīvo apmetumu.
Interesē silikona silikāta apmetums.

Pašreizējā: 2 no 5

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   ***  **        **    **  **  **  **  **    **  
 **** ****  **        **        **  **  **  **        
 **     **  **        **        **  **  **  **    **  
 **     **  **        **    **  **  **  **  **    **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727