UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Silikātķiegeļi+Siltināšana=izmaksas uz m2
Autors: miksss ()
Datums: 07/06/2013 11:45

Sveiki.

Vēlos siltināt līvāntipa māju, kura būvēta no baltajiem silikātķiegeļiem. Nepateikšu precīzi siltināmo platību, tāpēc jautājums šāds.

Kādu siltināšanas materiālu/metodi izvēlēties maksimāla efekta panākšanai? Un otrs jautājums, kādas šobrīd ir vidējās izmaksas uz m2?

Paldies

Re: Silikātķiegeļi+Siltināšana=izmaksas uz m2
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 07/06/2013 12:09

1) visticamāk, starp "Līvānu karkasu" un ķieģeļiem ir šķirba, es vispirms censtos siltināt to;
2) varbūt vērts ņemt ārā Līvānu karkasa iebūvēto siltinājumu un aizstāt ar ko mūsdienīgu (es vēl ieteiktu arī higroskopisku), varbūt pieredzējis specālists zinās ieteikt 1) un 2) apvienojumu vienā;
3) tikai ja abas pirmās metodes nebūs devušas pasīvmājas efektu, tad vēl no ārpuses.

Autors: miksss ()
Datums: 07/06/2013 13:38

Vienstāvs Wrote:
-------------------------------------------------------
> 1) visticamāk, starp "Līvānu karkasu" un
> ķieģeļiem ir šķirba, es vispirms censtos
> siltināt to;
> 2) varbūt vērts ņemt ārā Līvānu karkasa
> iebūvēto siltinājumu un aizstāt ar ko
> mūsdienīgu (es vēl ieteiktu arī
> higroskopisku), varbūt pieredzējis specālists
> zinās ieteikt 1) un 2) apvienojumu vienā;
> 3) tikai ja abas pirmās metodes nebūs devušas
> pasīvmājas efektu, tad vēl no ārpuses.

Ši nav gluži klasiski zināmā līvānu māja. Es pat nezinu kā šo projektu sauc. Tādā pusotru stāvīgā kieģeļu māja ar garāžu zem mājas. Es saprotu par kuru šķirbu runājat. Šai mājai tādas nav noteikti

Es jau skatos uz to eko vati, bet runā ka ļoti dārgs pasākums!

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 07/06/2013 13:43

Ja "ķieģeļu māja", tad noteikti no ārpuses. Būs arī brīvāka materiālu izvēle un lielāka iesaistīto pieredze.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.