UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Nepieciešami meistari fasādei
Autors:
Aivars Z.
()
Datums: 07/09/2013 00:32
Labdien.
Varbūt varat ieteikt kādu labu, kvalitatīvu un pārbaudītu firmu, kura varēru veikt fasādes darbus nelielā objektā + veikt visu nepieciešamo objekta saskaņošanai (vieglā renovācija).
Objekts Rīgas centrā, mūra māja, jāsakopj fasāde līdz otrajam stāvam. Kopējā kvadratūra (ar logiem un durvīm) ap 70m2. Darbus var sākt nekavējotoes.
Paldies.
Varbūt varat ieteikt kādu labu, kvalitatīvu un pārbaudītu firmu, kura varēru veikt fasādes darbus nelielā objektā + veikt visu nepieciešamo objekta saskaņošanai (vieglā renovācija).
Objekts Rīgas centrā, mūra māja, jāsakopj fasāde līdz otrajam stāvam. Kopējā kvadratūra (ar logiem un durvīm) ap 70m2. Darbus var sākt nekavējotoes.
Paldies.
Re: Nepieciešami meistari fasādei
Autors:
Ferdinands Zuberins
()
Datums: 07/09/2013 10:16
nepieciesams fasadnieki siltinasanas ( vate 15 cm) un apmetuma veiksanai Sauriesos.Jaunbuves sienas ap 250 m2.
Autors:
raihs
()
Datums: 07/09/2013 12:09
Izsaku līdzjūtību:) Man,ceļot māju,tieši fasādnieku meklēšana un tālākā sadabība izvērtās par vislielāko murgu. Viena brigāde atnāk,kaut ko palīmē-pazūd(kārtējie paralēlie objekti).Protams,viss šķībi. Meklēju nākamos. Atnāk-sākšot pēc nedēļas.Pēc divām pasaka,ka neesot laika. Iesaka trešo-tas atbrauc no Olaines,paknibinās pāris stundas,tad sagurst un brauc mājās.Pa starpai padzer kādas 2-3 dienas.Tā man 2-3 nedēļu darbs ievilkās uz 3 mēnešiem. Ko ar to gribēju teikt? Tikai to,ka šajā jomā,kā arī visā pārējā celtniecībā, ir baigi slikti ar meistariem. Kaut ko labu par viņiem var pateikt tikai viņi paši( pirms darba uzsākšanas). Turklāt vienmēr ap.irsīs citu fasādnieku veikumu. Tpu,atceros to visu ar šausmām...
Autors:
Ferdinands Zuberins
()
Datums: 07/09/2013 14:10
Raih, tu esi baigais big optimists....
Autors:
raihs
()
Datums: 07/09/2013 20:39
...tikai reālists:) Man paziņa pašrreiz būvējas-tieši tas pats-viens idiots aiziet,otrs klāt,un katrs tik gudrs,tik gudrs! Līdz mirklim,kad jāsāk strādāt
Autors:
J
()
Datums: 07/09/2013 21:03
Diemžēl tāda ir realitāte. Turklāt ja paskatās celtniekus kopuma, tad fasādnieki vēl ir vieni no labakājiem, pārējos darbos situācija ir vēl drausmīgāka.
Autors:
Aivars Z. ()
()
Datums: 07/09/2013 22:15
Ar labiem meistariem ļoti daudzās svērās Latvijā ir problēmas - gan celtniecībā, autoservisos un citās nozarēs..
Pirms gada vajadzēja kapitāli izremontēt dzīvokli Rīgā - sākumā meklēju meistarus pēc sludinājumiem - tagad atceroties šo procesu, pielīdzinu to Cirkam Merķeļa ielā... Tāds iespaids, ja cilvēks mēnesi nostrādājis par palīgstrādnieku, tad jūtas kā īsts meistars...
Sāku jautāt paziņām, lai iesaka pārbaudītus meistarus, par kuriem labas atsauksmes. Atradu. Dzīvokli izremontēja. Kvalitāta normāla. (Pēc objekta beigšanas reizes 4 vēl nācās mani apciemot, lai izlabotu un nobeigtu man nepieņemamas nianses). Kopumā rezultāts labs.
Iesaku meklēt tikai pēc rekomendācijām, savādāk var uztrāpīt uz tādiem aktieriem, ka pēctam nervi būs beigti.
Pirms gada vajadzēja kapitāli izremontēt dzīvokli Rīgā - sākumā meklēju meistarus pēc sludinājumiem - tagad atceroties šo procesu, pielīdzinu to Cirkam Merķeļa ielā... Tāds iespaids, ja cilvēks mēnesi nostrādājis par palīgstrādnieku, tad jūtas kā īsts meistars...
Sāku jautāt paziņām, lai iesaka pārbaudītus meistarus, par kuriem labas atsauksmes. Atradu. Dzīvokli izremontēja. Kvalitāta normāla. (Pēc objekta beigšanas reizes 4 vēl nācās mani apciemot, lai izlabotu un nobeigtu man nepieņemamas nianses). Kopumā rezultāts labs.
Iesaku meklēt tikai pēc rekomendācijām, savādāk var uztrāpīt uz tādiem aktieriem, ka pēctam nervi būs beigti.
Autors:
specs
()
Datums: 08/09/2013 11:37
Jāpievienojas iepriekšējiem komentāriem. No manas pieredzes 90% no ne pēc rekomendācijām paņemtie meistari ir vienkārši nelieši. Vistracinošākais ir tas, ka būtībā nav izprotams, kāpēc viņi tā uzvedas, jo faktiski brāķis, ko viņi uztaisa neļauj viņiem ieekonomēt absolūti neko - ne laiku, ne materiālu, kā arī bieži vien nepieciešamās zināšanas nav nekāda ekstra, jo nolīgtie darbi bija vienkārši. Šķiet, ka viņi ir dusmīgi uz dzīvi, valdību un citiem spēkiem, kas principā neļauj viņiem normāli strādāt.
Tāpēc mans ieteikums ir uzsākt darbus tikai tad, kad meistari ir uzticami. Pats biju pārtraucis jebkādus darbus uz 6 mēnešiem, kamēr tiku pie labiem meistariem, jo sapratu, ka nepietiks ne laika, ne naudas ne nervu.
Tāpēc mans ieteikums ir uzsākt darbus tikai tad, kad meistari ir uzticami. Pats biju pārtraucis jebkādus darbus uz 6 mēnešiem, kamēr tiku pie labiem meistariem, jo sapratu, ka nepietiks ne laika, ne naudas ne nervu.
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 08/09/2013 11:37
Taisiet fasādes martā un tad nebūs problēmu ne ar meistariem,ne ar meistaru paralēlajiem objektiem. Arī materiālus iepirkt februāra vidū būs ekonomiskāk nekā sezonas laikā.Šī,lūk,ir jūsu(pasūtītāju) problēma-jums visu(un visiem) ir jāpaspēj līdz rudenim.
Autors:
AndrisL
()
Datums: 08/09/2013 12:07
Gribu līdz rudenim, gribu līdz ziemai, līdz pavasarim - kāda starpība? Kurš maksā, tas pasūta mūziku.
100% piekrītu, ka meistari ir jāņem tikai pēc rekomendācijām - pārējie ir veiksmes spēle, loterija, kurā 70% gadījumos zaudē pasūtītājs. Tie 30% ir jaunie kadri - kuri strādā labi, bet vēl nav paspējuši iegūt labas rekomendācijas.
Vecos brāķdarus - nepārmācīsi, tie ir būvniecības guru un visu par visiem labak zin.
Vajadzēs izmantot Praktiķa eiteikumu - taisīt ārdarbus (tai skaitā fasādi) agrā pavasarī lai iegūtu labu cenu/kvalitāti, jo šo ideju dzirdu jau ne pirmo reizi.
100% piekrītu, ka meistari ir jāņem tikai pēc rekomendācijām - pārējie ir veiksmes spēle, loterija, kurā 70% gadījumos zaudē pasūtītājs. Tie 30% ir jaunie kadri - kuri strādā labi, bet vēl nav paspējuši iegūt labas rekomendācijas.
Vecos brāķdarus - nepārmācīsi, tie ir būvniecības guru un visu par visiem labak zin.
Vajadzēs izmantot Praktiķa eiteikumu - taisīt ārdarbus (tai skaitā fasādi) agrā pavasarī lai iegūtu labu cenu/kvalitāti, jo šo ideju dzirdu jau ne pirmo reizi.