UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Betona pārsedz
Autors: Betona pārsedz ()
Datums: 17/12/2014 08:55

Pirms sešām dienām uzbetonēju betona pārsedzes 4m x 0.3m x 0.3m. Gaisa temperatūra svārstās no 0 līdz +4 gradiem.
Jautājums -pēc cik apmēram dienām es varu likt virsū dzelzbetona paneļus un ņemt nost atbalsta deļus???

Re: Betona pārsedz
Autors: jtdesign ()
Datums: 17/12/2014 12:22

Veidņus (stutes) var jau droši ņemt nost, ja traucē turpmāko darbu veikšanai. Slogot normālos apstākļos var pēc 21 dienas, pie šīm vēl plusu temperatūrām ar standarta 28 būtu pietiekami.

Datums: 17/12/2014 20:08

Ja temperatūra nokritīsies zem 0, kamēr es gaidu tās 28 dienas vai man ir kā atsevišķi jāsiltina betona pārsedzes?

Autors: mm777 ()
Datums: 17/12/2014 22:00

28 dienas ne mazāk, ja temperatūra nav minusos

Datums: 18/12/2014 21:46

Ko darīt ja būs mīnusos

Autors: CyberGhost ()
Datums: 18/12/2014 23:36

vajadzēja lietot pretsala piedevu betonam....

Datums: 18/12/2014 23:38

armatūras kārtīgas saliki?

Datums: 19/12/2014 00:11

Betonu man atveda gatavu un teica -ka ir ar ziemas piedevu. Armatūru saliku -sešus stieņus apakšā un divus stieņus aušā plus vēl armatūras sietu ieliku.

Datums: 19/12/2014 00:33

ā nu tad bez lieliem uztraukumiem...
Es vienīgi darītu tā, ka aplaistītu sijas ar ūdeni un ietītu tajās oranžajās plēvēs, kaut gan tagad ir mitrs laiks un nekāda strauja izžūšana nedraud un ja nāk mīnusi, var uzmest vel pa virsu vecus deķus, jo poblēma ir tā ka betonam cietējot jābūt mitram, tas nedrīkst izžūt, tur arī problēma ar to salu - tas izvelk ūdeni un kristalizē...
Es protams neesmu super eksperts,bet tas ir tas ko esmu lasijis un pie kā praksē pieturos.

Autors: mm777 ()
Datums: 19/12/2014 08:32

laista vasarā un sausā vējainā laikā, kad intensīva žūšana, ja ietin plēvēs tad ūdens ārā netiek. Visintensīvākai laistīšanai jānotiek 1 nedēļā. Es turu plēvē 2-3 nedēļas. Domāju ka šajā laikā, ja lietota sala piedeva, atstāt kā ir. Ja baigie mīnusi deķus, dēļus vai putaplastu pa virsu, ja nav speciāli jāpērk. Es nesteigtos ņemt ārā no veidņiem, tas tā mazliet aizsargā no sala. Pēc prognozēm sals gan nav gaidāms, tā ka mazliet uzsmidzina, process notiek lēnām un pamatīgi , kā pēc grāmatas. Labāk lai līdz stipriem saliem betons, tomēr, būtu sausāks nakā slapjāks.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********    ******   **     **  ********   **     ** 
 **     **  **    **   **   **   **     **  **     ** 
 **     **  **          ** **    **     **  **     ** 
 ********   **           ***     ********   **     ** 
 **     **  **          ** **    **          **   **  
 **     **  **    **   **   **   **           ** **   

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727