UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Rockwool vs Paroc
Autors:
Reno
()
Datums: 16/03/2015 10:25
Drīz jāpērk 15mm fasādes vate ap 250kvm.
Sākumā bija plānots pirkt Paroc Linio 15, bet nu sāku skatīties uz FrontRock Max E. Cenu starpība (piem Būvservisā - 15.34EUR/m2 Paroc pret 12.81EUR/m2 Rockwool) liek aizdomāties. Lamda trešajā zīmē aiz komata pēc specenes labāka ir Rockwoolam (0.037 vs 0.036).
Labprāt uzklausītu domas par vienu vai otru ražotāju. Ir vērts ņemt FrontRocku vai nē?
Sākumā bija plānots pirkt Paroc Linio 15, bet nu sāku skatīties uz FrontRock Max E. Cenu starpība (piem Būvservisā - 15.34EUR/m2 Paroc pret 12.81EUR/m2 Rockwool) liek aizdomāties. Lamda trešajā zīmē aiz komata pēc specenes labāka ir Rockwoolam (0.037 vs 0.036).
Labprāt uzklausītu domas par vienu vai otru ražotāju. Ir vērts ņemt FrontRocku vai nē?
Re: Rockwool vs Paroc
Autors:
DsKs
()
Datums: 16/03/2015 11:10
Neiespringsti uz tiem lambdas komatiem ... labak velti laiku vel kadu apzvanot uz parjautajot cenu ... megini vel Isover cenu noskaidrot ( ticamak caur Onninen to varetu darit,pa tieso vini nedod ) ... man vispar liekas baisi dargs cipars tas 15.34 eur kvadrata par 150 Linio ... pat neta par 12.82 atrodams -
[buvshop.lv]
p.s.
ja nav EU lidzfinansejums un ar visu buvuzraudzibu komplekta,tad soreiz nevis brendam bus nozime,bet cenai + cik kvalitativi pec tehnologijas nosiltinas :)
[buvshop.lv]
p.s.
ja nav EU lidzfinansejums un ar visu buvuzraudzibu komplekta,tad soreiz nevis brendam bus nozime,bet cenai + cik kvalitativi pec tehnologijas nosiltinas :)
Autors:
rbm
()
Datums: 16/03/2015 12:16
ieliec sludinājumu ss.lv - gan jau kāds piedāvās ar 10% atlaidi.
------------------------------------
Ceļu savu māju - [gimenesmaja.wordpress.com]
------------------------------------
Ceļu savu māju - [gimenesmaja.wordpress.com]
Autors:
J
()
Datums: 16/03/2015 18:45
Paroc paši celtnieki man slavēja ka labāko, lambdas ciparam ir nozīme, jo vates ir visādas, bet skaties cik pats esi gatavs piemaksāt par to visu. Par celtniecības kvalitāti vispār neizteikšos - pat vislabāko materiālu var sabojāt nepareizi to iestrādājot.
Autors:
ta
()
Datums: 16/03/2015 20:45
Paroc paši celtnieki man slavēja ka labāko, jo neko labāku paši nav redzējuši)))
Autors:
asdasd
()
Datums: 16/03/2015 22:58
es pirku uz atlaidēm būvservisā, vienu marku izpirku un nācās ņemt arī otru. Meistari neko neteica. es ņemtu rockwool.