UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Rockwool vs Paroc
Autors: Reno ()
Datums: 16/03/2015 10:25

Drīz jāpērk 15mm fasādes vate ap 250kvm.

Sākumā bija plānots pirkt Paroc Linio 15, bet nu sāku skatīties uz FrontRock Max E. Cenu starpība (piem Būvservisā - 15.34EUR/m2 Paroc pret 12.81EUR/m2 Rockwool) liek aizdomāties. Lamda trešajā zīmē aiz komata pēc specenes labāka ir Rockwoolam (0.037 vs 0.036).

Labprāt uzklausītu domas par vienu vai otru ražotāju. Ir vērts ņemt FrontRocku vai nē?

Re: Rockwool vs Paroc
Autors: DsKs ()
Datums: 16/03/2015 11:10

Neiespringsti uz tiem lambdas komatiem ... labak velti laiku vel kadu apzvanot uz parjautajot cenu ... megini vel Isover cenu noskaidrot ( ticamak caur Onninen to varetu darit,pa tieso vini nedod ) ... man vispar liekas baisi dargs cipars tas 15.34 eur kvadrata par 150 Linio ... pat neta par 12.82 atrodams -

[buvshop.lv]

p.s.

ja nav EU lidzfinansejums un ar visu buvuzraudzibu komplekta,tad soreiz nevis brendam bus nozime,bet cenai + cik kvalitativi pec tehnologijas nosiltinas :)

Autors: rbm ()
Datums: 16/03/2015 12:16

ieliec sludinājumu ss.lv - gan jau kāds piedāvās ar 10% atlaidi.

------------------------------------
Ceļu savu māju - [gimenesmaja.wordpress.com]

Autors: J ()
Datums: 16/03/2015 18:45

Paroc paši celtnieki man slavēja ka labāko, lambdas ciparam ir nozīme, jo vates ir visādas, bet skaties cik pats esi gatavs piemaksāt par to visu. Par celtniecības kvalitāti vispār neizteikšos - pat vislabāko materiālu var sabojāt nepareizi to iestrādājot.

Autors: ta ()
Datums: 16/03/2015 20:45

Paroc paši celtnieki man slavēja ka labāko, jo neko labāku paši nav redzējuši)))

Autors: asdasd ()
Datums: 16/03/2015 22:58

es pirku uz atlaidēm būvservisā, vienu marku izpirku un nācās ņemt arī otru. Meistari neko neteica. es ņemtu rockwool.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   ********  ********   ********   **       
 **     **  **    **  **     **  **     **  **       
        **      **    **     **  **     **  **       
  *******      **     ********   **     **  **       
        **    **      **         **     **  **       
 **     **    **      **         **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727