UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Eternit šiferis-neiegrābjaties!
Datums: 06/11/2015 19:04

Situācija šāda.Iegādājos krāsoto Eternit šīferi, bet pie izpakošanas atklājās ka starp loksnēm un plēvi kas starp viņām ieklāta ir mitrums. Nu labi mitrums, velns ar viņu, bet...kad šiferi uzmontēja uz jumta un viņš nožuva...tad palika balti pleķains. Nu tāds kā nopelējis, kā nobiris ar kādu baltu pulveri. Skats briesmīgs. Par laimi sāku ar šķūnīti, bet vēl jau iepirkts ir arī mājai. Jautājums! Vai tas ar laiku pazūd, noskalojas vai tamlīdzīgi, vai var nomazgāt(izklausās jau muļķīgi). Braukšu pie pārdevēja skaidroties, bet neceru ka dabūšu atbildes. Vajadzīgs padoms, varbūt vēl kādam tāds gadījies!

Re: Eternit šiferis-neiegrābjaties!
Autors: jakobsons ivars ()
Datums: 06/11/2015 21:22

pazūd, pareizāk sakot nelīen vairāk uz āru , ja esošo nomazgā,
principā nepareiza glabāšana,
škiedru cementa plākšņu ražotāji pieļauj šādu efektu urbumiem, lokšņu griezumu vietām , uzglabājot loksnes krautnē ar augstākminēto mitrumu starp viņām,
sameklē netā eternit fasādes montāžas instrukciju ( materiāls tas pats ,kas jumtam- celuloze, cements, krāsa vai laka pa virsu ).

Autors: Georgs999 ()
Datums: 07/11/2015 00:12

Pazūd, pazūd.

Man ar cenbrit loksnēm bija tieši tāpat. Rudenī uzliku, pagāja ziema un pavasarī viss ir OK. Cik esmu dzirdējis, ka citiem arī tā ir bijis. Tirgotājam būs atbilde, ka objektā esat nepareizi uzglabājis.
Tā kā krenķis domāju, ka ir nevietā!

Datums: 07/11/2015 08:55

Paldies, drusku nomierinājāt! Glabāšana man nekāda neiznāca, nedēļu atpakaļ nopirku , pēc divām dienām bija jau uz jumta. Bet pie veikalniekiem braukšu vienalga.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.