UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Ko labak guļbaļķus (frezbaļķus) vai blokus?
Autors:
asgarda
()
Datums: 27/01/2006 21:07
Labi.Sorry,ja pateicu ko nepareizi,bet man vienkaarshi nepatika Raivvo komentaars Didimam.
Re: Ko labak guļbaļķus (frezbaļķus) vai blokus?
Autors:
Didims
()
Datums: 27/01/2006 21:28
Salmu apšūšana ar akmeņiem domājams ir visnotaļ iespējama, vienīgs es neatminu, ka Raibajam sunim būtu tik biezas sienas. Jo paši salmi veido ~50 cm biezu sienu, plus vēl ja liek akmeņu apšuvumu no vienas puses 15-20 cm un kaut kāda apdare no otras puses vismaz 5 cm, kopā tai sienai tad jāsanāk vismaz 70 cm biezai.
Es jau nesaku kategoriski, ka Raibajam tā nav, tik neatceros neko tamlīdzīgu. 70 cm sienai tomēr vajadzētu būt tādai diezgan uzkrītošai.
Te izdevās sasēņot kaut kādu "Rožkalnu" bildi (maziņa gan)
[www.tvnet.lv]
Tās skolas attēlu vismaz pagaidām neizdodas atrast
Bet apdares veidi arī salmu mājām var būt visdažādākiem, galvenais apdarei nodrošināt tvaiku caurlaidību.
Tie var būt ampetumi - gan kaļķa, gan māla, visdāžādākie koka veidi - dēļi, plankas, šķindeļi etc. Tas jau vairāk atkarīgs no fantāzijas.
Es jau nesaku kategoriski, ka Raibajam tā nav, tik neatceros neko tamlīdzīgu. 70 cm sienai tomēr vajadzētu būt tādai diezgan uzkrītošai.
Te izdevās sasēņot kaut kādu "Rožkalnu" bildi (maziņa gan)
[www.tvnet.lv]
Tās skolas attēlu vismaz pagaidām neizdodas atrast
Bet apdares veidi arī salmu mājām var būt visdažādākiem, galvenais apdarei nodrošināt tvaiku caurlaidību.
Tie var būt ampetumi - gan kaļķa, gan māla, visdāžādākie koka veidi - dēļi, plankas, šķindeļi etc. Tas jau vairāk atkarīgs no fantāzijas.
Pašreizējā: 2 no 2