UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Stiprinājumi betona sētas stabiem!HELP
Autors:
Intars1986
()
Datums: 28/06/2016 19:25
Sveiki!
Varbūt kāds var ieteikt veikalu,vai citu vietu,kur es varētu iegādāties stiprinajus sētas betona stabiem! Ar stiprinajumiem domaju mezglu,kas savienu betona stabu ar horizontālo šķerskoku,kas ir starp betona stabiem!
Paldies
Varbūt kāds var ieteikt veikalu,vai citu vietu,kur es varētu iegādāties stiprinajus sētas betona stabiem! Ar stiprinajumiem domaju mezglu,kas savienu betona stabu ar horizontālo šķerskoku,kas ir starp betona stabiem!
Paldies
Re: Stiprinājumi betona sētas stabiem!HELP
Autors:
Praktiķis
()
Datums: 28/06/2016 20:44
Ir redzēts risinājums izmantojot attiecīga diametra kapara cauruli kuras gali saplacināti un tajos izurbti caurumi sētas posmu stiprināšanai. Nav nekas dižs,bet pašsvaru tie iztur.
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
()
Datums: 29/06/2016 09:31
Nu vismaz Rīgā ir veikali, kas pārdod dažādas skrūves, naglas un cita veida stiprinājumus. Viens ir pie tirgus "Latgalīte" - Gogoļa un Lāčplēša ielas stūrī. Ir arī citi .
Vismaz āra elementiem vēlami cinkoti elementi vai tērauds A2 klases.
Vismaz āra elementiem vēlami cinkoti elementi vai tērauds A2 klases.
Autors:
DsKs
()
Datums: 29/06/2016 09:49
Pats sev baigi neiespringu ... sagriezu gabalos lenkdzelzi,saurbj caurumus,nokraso un skruve klat ... vienigais horizontalais balsts man ir metala taisnstura dzelzis ( 50*20 laikam ) pie kura skruveju klat vertikalos delisus