UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

geotekstils
Autors: vizlijs ()
Datums: 17/08/2026 19:16

sveiki, gribeju noskaidrot par geotekstilu zem majas ap skruvpaliem, vai ir obligati japerk un jaber skemba pa virsu vai to var ari nedarit? paslaik esmu nopircis sis te naglas
[www.kursi.lv] un vai ar to pietiktu, vel man ir betona plaksnes ko varu uzlikt pa virsu tiri svaram.

Re: geotekstils
Autors: agrais ()
Datums: 18/08/2026 07:07

jo labak visu izdarisi tā ka tam jabūt, jo mazak augs zale...vai vispar neaugs. prieks sevis tacu taisi. Ja jau jāsak taupit uz elementaram lietam, tad varbut nav verts vispar to būvniecibu sakt....

Autors: vizlijs1 ()
Datums: 19/08/2026 07:59

nav par taupisanu runa, ir par skembas jegu runa. ja man ir betona plaksnes ko vel uzlikt pa virsu parklajumam. 5 cilveki saka ka nevajag skembu 3 saka ka vajag.

Datums: 20/08/2026 04:27

Ja nebūtu jega, tad neliktu...Norok melnzemes virskartu, nu vismaz velenu. ieklaj ģeotekstilu, tad škembu kartu...viss ir ļoti vienkarsi.Un dzīvo laimīgs.

Autors: Katls ()
Datums: 21/08/2026 19:53

Kapēc ģeotekstils, ja zem majas uz skruvpāļiem? Varbūt slīpums un uz izturīga plēve malā dren1ža, lsi savāktu, kas notek pa slīpumu? - es nav speciālists...

Datums: 21/08/2026 21:06

Varbūt ari pleve der. Galvenais lai neaug zale...nekad .

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   ********  ********   ********  **     ** 
 **     **  **        **     **  **    **  **     ** 
        **  **        **     **      **    **     ** 
  *******   ******    **     **     **     **     ** 
        **  **        **     **    **      **     ** 
 **     **  **        **     **    **      **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.