UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Sienu mūrēšana
Autors:
Pekka
()
Datums: 09/01/2007 22:09
Vai kāds, kam nesen mūrētas sienas no blokiem, var pastāstīt, cik maksāja par 1m3 mūrēšanu? Abc katalogā uzrādās 12-16 Ls. Vai tā ir reāla summa?
Re: Sienu mūrēšana
Autors:
Magone
()
Datums: 10/01/2007 00:53
Reāla cena ir 27 Ls/m3.
Autors:
Pekka
()
Datums: 10/01/2007 03:33
Kas tajā cenā ietilpst? Vai piemēram logu,durvju pārsedžu montāža skaitās atsevišķs darbs? Vai nodrošinat arī dzīvošanu uz vietas?
Autors:
Magone
()
Datums: 10/01/2007 03:43
Mūrēšanai ir sava cena,pārsedžu montāža ir atsevišķs darbs,ja būve atrodas tālu no celtnieku dzīvesvietas- tad tā kā vajadzētu nodrošināt, bet zinu cilvēkus ,kas braukā 100 km. radiusā no savas dzīvesvietas katru dienu (protams vairāki ar vienu transportu un saimnieks kompensē degvielu.
Autors:
Dintars k.
()
Datums: 14/01/2007 06:38
varam uzmuret pa 25Ls ja sledzam ligumu uz visu maju ar ieksdarbiem ja interese zvaniet 28636239
Autors:
dzintars k.
()
Datums: 16/01/2007 01:53
atvainojos pa kludu telefona numuru pareizais ir 26836239
Autors:
Antins
()
Datums: 16/01/2007 21:37
bet zinu cilvēkus ,kas braukā 100 km. radiusā no savas dzīvesvietas katru dienu (protams vairāki ar vienu transportu un saimnieks kompensē degvielu.
*** vispaar celtnieciiba mani nebeidz izbriiniit. vinji tak pa savu darbu naudu sanjem, kaada veel dziivoshana uz vietas vai degv kompensaacija? man darba deveejs piem nekuja transporta izdevumus uz darbu celjam nekompensee un pat nedomaa. da i iisti pa citiem taadiem dzirdeejis neesmu. a celtnieki kaa karalji - i algu sanjem, i visaadas megaekstras.... driiz jau arii Lido katru dien peec darba pieprasiis, un sievieti...:\
*** vispaar celtnieciiba mani nebeidz izbriiniit. vinji tak pa savu darbu naudu sanjem, kaada veel dziivoshana uz vietas vai degv kompensaacija? man darba deveejs piem nekuja transporta izdevumus uz darbu celjam nekompensee un pat nedomaa. da i iisti pa citiem taadiem dzirdeejis neesmu. a celtnieki kaa karalji - i algu sanjem, i visaadas megaekstras.... driiz jau arii Lido katru dien peec darba pieprasiis, un sievieti...:\
Autors:
Magone
()
Datums: 17/01/2007 00:07
Antin vari vien brīnīties tālāk, uz labām celtnieku brigādēm rinda stāv jau gadu uz priekšu un ja saimnieks to māju grib dabūt gatavu ātrāk un ar labiem meistariem, tad ne uz to vien būs ar mieru( neaizmirsti par to naudu ko nepaspēji pagājšgad ,nākamgad vairs neuzcelsi...