UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

VECAIS JUMTS UN SIENAS SILTINASANA
Autors: mr.janka ()
Datums: 09/07/2007 19:16

Vasara klat remontam laiku var sakt :)

Izdomaju ka vecajai garazhai janomaina vecais shiferis uz kaut ko jaunu! Kadu materialu jus man iesakiet un cik tas man izmaksas gan materialu ziņā gan samaksa stradniekam!? pa vienu m2

Nolemu ari nosiltinat maju! Iegadajos tas garas 3m plastmasa loksnes ko liek smuki horizontali apkart majai! Jautajums cik man izmaksas meistara darbs par uzlikshanu un vai šini gadijuma es varu ari maju nosiltinat ar vati ?

Re: VECAIS JUMTS UN SIENAS SILTINASANA
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis ()
Datums: 11/07/2007 15:22

Jumtam iesaku bezazbesta viļņotās plātnes. Tās cauri laiž mitruma tvaikus, kas garāžai vajadzīgs. Garažu ar tādu materiālu 2 cilvēki var noklāt vienas darbadienas laikā, pie nosacījuma, ka vecais latojums nav trupējis.
Ar plastikāta loksnēm mājas fasādei nekādu ievērojamu siltumizolāciju nepanāksi. Manā izpratnē plastmasas "dēļi', tāds štrunts vien ir. Pēc pāris gadiem tiem nav nekāda izskata, tad labāk apmetums.

Re: VECAIS JUMTS UN SIENAS SILTINASANA
Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 12/07/2007 07:27

jā, Brikmaņa kungs pareizi saka, plastmasas dēļi pēc gadiem 3 apdzeltēs un skata nekāda,un arī jāņem vērā tas ka lietus un vēja iedarbībā būs pastiprināta skaņa... !!!
Māja ir jāsiltina ar putupolistirolu vai akmens vati un jāuzklāj dekoratīvai apmetums. Mājas nobeiguma slānim ir jābūt egalizācijas/mitruma atgrūdošai krāsai kuru pat var mazgāt ar zemspiedienu!
papildus konsultācija un darba izpilde - 29883696 - Andris

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **  **   **     **  ***   **  **    **     **    
   ****    **     **  ****  **  **           **    
    **     **     **  ** ** **  **           **    
    **     **     **  **  ****  **           **    
    **     **     **  **   ***  **    **     **    
    **     ********   **    **   ******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727