UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: fasādes armēšana
Autors:
spk
()
Datums: 01/04/2008 16:55
apdare, apsveicu Jūs arī, ar pavasari un neaizbraukšanu :)
Labprāt saņemtu piedāvājumu uz iepriekš minēto e-pasta adresi arī no Jums. Tirgus situācija, šķiet, ir pamainījusies, pērnās cenas varētu arī nebūt aktuālas.
Labprāt saņemtu piedāvājumu uz iepriekš minēto e-pasta adresi arī no Jums. Tirgus situācija, šķiet, ir pamainījusies, pērnās cenas varētu arī nebūt aktuālas.
Autors:
spk
()
Datums: 20/04/2008 12:39
Dabūju nedaudz apmulst. Izrādās, ražotāju Sakret ir piemeklējusi inflācija, pie kam ne maza. Salīdzināju sausos maisījumus Sakret KAM un Maxit Serpo 410 - abi paredzēti armēšanai, abi hidrofobi, abiem patēriņš ~ vienāds, abi 25kg maisos, Sakret 7,90, Maxit 5,50. Kā tur ir ar tām javām, tiešām Sakret ir par tādu naudu labāks, vai varbūt ir kautkas vēl lētāks un arī paredzētajam risinājumam OK?
Btw, konkurss uz darbu veikšanu vēl nav noslēdzies :)
Btw, konkurss uz darbu veikšanu vēl nav noslēdzies :)
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 21/04/2008 11:18
es gan atbalstu Aerocam labāk Viscum nevis Sacret... patīkamāk man ir strādāt ar to materiālu... ;)
ps. tavas reklāmas par konkursa nebeigšanos var beigties ar to ka pieteiksies beidzot kāds "meistars" ar zemāku cenu, sapūderēs tev ausis par to cik labi strādā un nākamais tavs ieraxts šinī forumā būs ar nosaukumu - "palīdziet man ar fasādes labošanu"... ;):D;)
ps. tavas reklāmas par konkursa nebeigšanos var beigties ar to ka pieteiksies beidzot kāds "meistars" ar zemāku cenu, sapūderēs tev ausis par to cik labi strādā un nākamais tavs ieraxts šinī forumā būs ar nosaukumu - "palīdziet man ar fasādes labošanu"... ;):D;)
Autors:
spk
()
Datums: 21/04/2008 17:58
Par konkursiem jā, tā nu viņš ir ... nevienam jau pēc acīm nepateiksi, cik reāls amatnieks un vai tieši šī nebūs pirmā reize, kad sanāks laža. Ir viens rādītājs, kuru tikai retais apkārtnē izpilda - ieklausīšanās, pie kam nau jau pat runa par būvniecības nozari tikai, tā ir tāda vispārēja parādība. Uz šo brīdi tikai viens pretendents man ir piedāvājis _visus_ darbus, ko prasu veikt, norādot _visas_ papildus izmaksas, kādas parasti var rasties. Cerams, ka objekta apskate dabā neizraisīs nekādus "nūūūūū, šeit jau viss ir savādāk un baigi sarežģīti" :D (pagaidām vēl neviens tā nav atļāvies).
Interesanti - tieši uz pašu armēšanu lētākais piedāvājums no dārgākā pa <20% atšķiras, pērn uz mūrēšanu, jumšanu un visādām tādām lietām bija pat 150%.
Interesanti - tieši uz pašu armēšanu lētākais piedāvājums no dārgākā pa <20% atšķiras, pērn uz mūrēšanu, jumšanu un visādām tādām lietām bija pat 150%.
Autors:
spk
()
Datums: 21/04/2008 18:03
Andris, a tas Viscum tikai ar to ir labāks, ka it kā ērtāk izstrādājams? Kādas vēl atšķirības no Sakret? Moš zini, kā ir, ja pirmajā slānī pielieto pelēko draņķi, un tad balto? Tas pelēkais (Sakret BAK) ir lētāks tā ka, bet vai nodrošina tās pašas īpašības, ko KAM ...
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 22/04/2008 10:08
zinu ar ko un kā atšķiras cenas, pašlaik pats sev ceļu māju, drīz veči beigs mūrēšanu. Kas tev lika jumtu? - ir ko ieteikt? nav man no vieglajiem, bet nav arī nekā ārkārtas sarežģīti.... ;)
Viscum tieši tāpat kā Sacret ir speciāls materiāls ko lieto Aeroc bloku armēšanai... Neesu iedziļinājies tik ļoti īpašībās, bet ja tas ir paredzēts bloku armēšanai, tātad īpašības viņiem ir vienādas... un jā, materiālus arī izvēlos pēc to izstrādes viegluma...
tieši tāpat kā parastās līmjavas un dekoratīvos apmetumus... nekad neatzīstu poļus, leišus un pārējos... man tikai fasādes sistēmā ir pāris materiāli ko pieļauju... Knauf, Hasit un Kreisel, ja ir runa par Aeroc - tad Viscum līmjava un tad Hasit grupas materiāli...
Viscum tieši tāpat kā Sacret ir speciāls materiāls ko lieto Aeroc bloku armēšanai... Neesu iedziļinājies tik ļoti īpašībās, bet ja tas ir paredzēts bloku armēšanai, tātad īpašības viņiem ir vienādas... un jā, materiālus arī izvēlos pēc to izstrādes viegluma...
tieši tāpat kā parastās līmjavas un dekoratīvos apmetumus... nekad neatzīstu poļus, leišus un pārējos... man tikai fasādes sistēmā ir pāris materiāli ko pieļauju... Knauf, Hasit un Kreisel, ja ir runa par Aeroc - tad Viscum līmjava un tad Hasit grupas materiāli...
Pašreizējā: 3 no 3