UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 3 no 3
Re: Sētu stabiņu uzstādīšana
Autors:
123
()
Datums: 28/02/2008 12:53
personīgi man tas problemas nesagādāja, atradu vecu ledus urbi ar kuru tīri veksmīgi var ieurbties, ieliek cauruli, pieber smilti un nolīmeņo ar parastu līmeņrādi no vienas un otras puses
Autors:
cad_proj
()
Datums: 28/02/2008 14:53
Vairāki šeit iesaka bez betonēšanas, es atkal iesaku, ja vilksi zaļo žogu virsū, tad iebetonē kārtīgi, ar urbi diametrā 25cm, dzilumā 50cm, kustēsies, tāpēc iesaku, ja gribi lai būtu kārtīgi, tad vajag rakt ar lāpstu, lielāka bedre, tai diametrs sanāks, ja žēl cementa, tad kopā ar būvgružiem, akmeņiem betonēt, savādāk viss nāks atpakaļ.
Autors:
jaaniitis
()
Datums: 09/05/2008 14:25
Betonēt notiekti vajag, citādi nospriegojot žogu, stabi velsies ārā!
Autors:
Kurmus
()
Datums: 06/06/2009 19:22
Visiem paldies. Stabiņus ieliku ar bļitkotāju urbi un šķembām ar betonu 60 -70 cm dziļumā. Man tagad ir cita problēma!!! Ar ko lai noliek stūra stabus līmenī ?? Vai jāīrē kāds lāzera līmeņrādis vai šļauka ar ūdeni ? Varbūt ir vēl kāda ideja ?????
Autors:
Nezinītis-Celtnieks
()
Datums: 15/06/2009 10:29
Piekrītu ka vajag betonēt.
Tā kā ar tādu lietu saskaros pirmo reizi tad mēģināju vispirms bez betonēšanas. Tā kā man sanāk augsne tīra kūdra, tad ir pat tā ka bērns var "izļurināt" to stabu ārā.
Tik kādu to betona maisījuma recepti vajag?
Tā kā ar tādu lietu saskaros pirmo reizi tad mēģināju vispirms bez betonēšanas. Tā kā man sanāk augsne tīra kūdra, tad ir pat tā ka bērns var "izļurināt" to stabu ārā.
Tik kādu to betona maisījuma recepti vajag?
Pašreizējā: 3 no 3