UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Fasādes izmaksas - lūdzu padomu
Autors:
Anatolija
()
Datums: 30/04/2008 18:18
Vēlos uzzināt, kādas ir pašreizējās būvdarbu (tikai darbs, bez materiāliem)izmaksas par m2 sekojošam pozīcijām: (Mājai 280 m2)
1) Fasādes siltināšana ar putu polistirolu
2) Fasādes armēšana
3) Logu un durvju stūru armēšana
4) Sienu slīpēšana un gruntēšana
5) Dekoratīvā apmetuma uzvilkšana
6) Fasādes krāsošana
1) Fasādes siltināšana ar putu polistirolu
2) Fasādes armēšana
3) Logu un durvju stūru armēšana
4) Sienu slīpēšana un gruntēšana
5) Dekoratīvā apmetuma uzvilkšana
6) Fasādes krāsošana
Re: Fasādes izmaksas - lūdzu padomu
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 30/04/2008 22:05
līdz 12 ls par kvm. ja māja nav sarežģita tad ap 10 ls kvm. bet nepaņem kādu iesācēju, sanāks dārgāk...
ps. sienu slīpēšana ir pirms armēšanas, slīpē putuplastu, tas ir svarīgs solis...
varat raxtīt uz meilu ja gribat sīkāku info.
Ar cieņu, Andris
29883696
ps. sienu slīpēšana ir pirms armēšanas, slīpē putuplastu, tas ir svarīgs solis...
varat raxtīt uz meilu ja gribat sīkāku info.
Ar cieņu, Andris
29883696
Autors:
siltinaataajs
()
Datums: 03/05/2008 05:23
Andri,bet tev tik daudz kundes,ko tu tad lec uz ecešām ar savu piedāvāšanos.)))))))P.S.man tava štelle neinteresē,bet pa kuru laiku tu strādā,ka visiem vienmēr dod padomus.))))))))))
Autors:
ralf
()
Datums: 03/05/2008 09:48
Un pats "siltinājums" ne mazāk spēj atbildēt uz jautājumiem. :)))
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 05/05/2008 17:16
ja neesi pamanījis tad postus lieku parasti vakarā vai no rīta. Man ir laika pastrādāt, neatraucies ;)
un tik tiešām, tu nemazāk te atbildi uz cilvēku jautājumiem nekā es... + vēl tam kad es piedāvāju savus pakalpojumus, es arī pastāstu cilvēkiem ko noderīgu ja kāds jautā... :)
un tik tiešām, tu nemazāk te atbildi uz cilvēku jautājumiem nekā es... + vēl tam kad es piedāvāju savus pakalpojumus, es arī pastāstu cilvēkiem ko noderīgu ja kāds jautā... :)
Autors:
Gunārs111
()
Datums: 09/05/2008 22:28
nu, tas viss varētu izmaksāt sākot no 9 ls kvadrātmetrā. ja interesē - zvaniet. un ar materiāliem ari varu palīdzēt.. Gunārs - 28847432
Autors:
siltinaataajs
()
Datums: 11/05/2008 04:27
Guncha,tu par pieciiti netaisi?)))))))))
Autors:
siltinaataajs
()
Datums: 11/05/2008 04:40
Andzha,tu noveertee bildi,naakamais kaktu meistaru solis kaadi 6-8ls,vai tu leksi liidz?Es savu darbu cienu',un zem 12 nelaizhu,lai viendienieki rubii,tik un taa mees iesim paartaisiit.)))))))))
Autors:
Gunārs111
()
Datums: 11/05/2008 09:55
paartaisiit vari tikai savus darbus.. vo nesaprotu sitos idiotus.. ja gribar padirsties netaa, ir visaadas pusaudzu lapas, chati, kur to var dariit cik uziet.. bet nee, katraa normaalaa forumaa vienmeer uzrodas pa kaadam daunim... nu, veciit straadaa tu pa tiem saviem 12 latiem, bet skaties, lai peec tam nesanaak 12 ls dienaa, nevis m2 ;)
Autors:
kvazi
()
Datums: 11/05/2008 11:01
Žetons Gunāram.
Nav jau atkarīgs cik tu ņem bet cik tu ātri un kvalitatīvi paveic darbu. Mans priekštats palasot forumu ir radies, ka siltinātājs taisa samērā slikti un ir samērā iedomīgs (iespējams atradis kazas kuras cirpt un cērp tās).
Un kas visvairāk šim siltinātājam krīt uz nerviem ir tas ka citi taisa lētāk. Iespējams viņam pat grūti ieiet veikalā neskatoties uz cenām :PPP
Pazīstu samērā daudzus tādus: es jau neiešu zemākas cenas likt kā bija ... bla bla bla. Gribu redzēt darbu kvalitāti, ļoti gribu.
Nav jau atkarīgs cik tu ņem bet cik tu ātri un kvalitatīvi paveic darbu. Mans priekštats palasot forumu ir radies, ka siltinātājs taisa samērā slikti un ir samērā iedomīgs (iespējams atradis kazas kuras cirpt un cērp tās).
Un kas visvairāk šim siltinātājam krīt uz nerviem ir tas ka citi taisa lētāk. Iespējams viņam pat grūti ieiet veikalā neskatoties uz cenām :PPP
Pazīstu samērā daudzus tādus: es jau neiešu zemākas cenas likt kā bija ... bla bla bla. Gribu redzēt darbu kvalitāti, ļoti gribu.