UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Putupolisterols
Autors:
xxxxxxxxxxx
()
Datums: 12/05/2008 14:11
Labien!
Visur dzidu ka vins ir slikts, bet man ir domas ka varetu to risinat.
1 variants - varetu 1 plaksti ar vati un vinai apkart no visam malam salimet putuplastu. Iznak baiga ekonomija :) un elopo.
2 variants - limet putiko uz 6 pleckam un no sienas vismaz 1 cm atstat spraugu kur cirkuletu gaiss ,bet vai tur pietiks gaiss apmainas tapec domaju coligu trubu ielikt 3m radiusa un savienot ar ventilaciju
Ka jums liekas mana doma?
Visur dzidu ka vins ir slikts, bet man ir domas ka varetu to risinat.
1 variants - varetu 1 plaksti ar vati un vinai apkart no visam malam salimet putuplastu. Iznak baiga ekonomija :) un elopo.
2 variants - limet putiko uz 6 pleckam un no sienas vismaz 1 cm atstat spraugu kur cirkuletu gaiss ,bet vai tur pietiks gaiss apmainas tapec domaju coligu trubu ielikt 3m radiusa un savienot ar ventilaciju
Ka jums liekas mana doma?
Re: Putupolisterols
Autors:
v_t
()
Datums: 12/05/2008 14:29
1. pamēģini paelpot caur rudzu stiebru.
2. ventilējami slāņi netiek uzskatīti par siltuizolāciju.
2. ventilējami slāņi netiek uzskatīti par siltuizolāciju.
Autors:
xxxxxxxxxxx
()
Datums: 13/05/2008 20:50
1 labak rudzu stiebrs neka neka vispar
2 bet visa maja putika kaste 10 cm jau nelaidis cauri aukstumu un siena elos :(
2 bet visa maja putika kaste 10 cm jau nelaidis cauri aukstumu un siena elos :(
Autors:
yyyyyyyyyyyyyyy
()
Datums: 13/05/2008 22:04
Jā, siena pilnīgi elsos! Raksti būvfizikas un siltumtehnikas grāmatas, Tev ir iekšā!
Autors:
Andris Fasādes darbi
()
Datums: 14/05/2008 17:42
tagad ceļu sev māju, paredzu laicīgi normālas ventilācijas sistēmas jo zinu ka siltināšu ar 10 cm putuplastu, mož ar 12 cm... ta jau redzēs uz to brīdi. tāpat nekas siltumizolācijā nevar aizvietot puķiku, lētāks un efektīgāks :D:D:D
Autors:
spk
()
Datums: 14/05/2008 17:56
Un kādas ir tās normālās ventilācijas sistēmas, kuras tu paredzi?
Autors:
Sapieris
()
Datums: 14/05/2008 19:15
logi bez blivgumijām
vai vent sistema par 20k :D
vai vent sistema par 20k :D
Autors:
zipaks
()
Datums: 15/05/2008 01:33
Pareizi ar vati nosiltināta siena tāpat neelpo, jo plēves vienalga jāliek :)
Autors:
xxxxxxxxxxx
()
Datums: 15/05/2008 02:27
maja viena liela putika kaste kur vetilacijas sprauga ,kura savienota ar ventilaciju starp putiku un sienu.
pa kurieni aukstums tiks ??
pa kurieni aukstums tiks ??
Autors:
sp
()
Datums: 15/05/2008 12:47
Man tas otrs variants interesee ja tev starp maaju un izolaciju cirkulees gaiss kaada jeega no siltumizolācijas? Ja aiz iolacijas ari -21 graads kaada jeega ! Padoma pirms dari mulkiibas !
Tas pirmais variants ar interesants paskaiti cik laika aizies uz grauziishanos un salaišanu ! nesarežģi sev un citiem dziivi ! ja paskatas uz izmaksaam ap 3Ls uz m2 starpība vate vai EPS tad kur probleema izdomaat ko jaunu !
Tas pirmais variants ar interesants paskaiti cik laika aizies uz grauziishanos un salaišanu ! nesarežģi sev un citiem dziivi ! ja paskatas uz izmaksaam ap 3Ls uz m2 starpība vate vai EPS tad kur probleema izdomaat ko jaunu !