UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3
Re: cik maksā m3 gāzbetona mūrēšana
Autors: Ficuks ()
Datums: 10/06/2008 00:03

Druumers laikam arvien cer uz cenām un blēj par kvalitāti. Taču realitāte par laimi ir citāda, es kā pasūtītājs jau varu izvēlēties, gan meistaru, gan kvalitāti, pie tam par saprātīgu cenu. MAn paziņai oficiāla firma 375-nieku būvē par 20 latiem.

Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 11/06/2008 10:26

bros izteikums - var arī lētāk bet tad šķībi :D:D:D tas i labs, nepārsmieties par šādu gudrību, vai tad šķībi mūrējot bloki mazāk jācilā un putr mazāk jāliek? :D protams, mazāk ar burbuli jāliek un iespējams ka pat diognāles neizliksi...
nu ok, tagad nopietnāk, tiešām, man ar strādā pa 23 ls m3 un viss ir čikiniekā,. par pārsedzēm gan man liekas biku par daudz piekritu - 14 ls tekošajā metrā...
vēl tur pieliku šiem papilddarbus betonēšanā, normāli taisa...
ja kādam pēc kādām 2/3 nedēļām šos vajaga tad raxtat uz e pastu vai pa tel 29883696
ja ir vēlme tad var atbrauks uz Saulkrastiem un apskatīt kā viņi strādā...

Autors: bros ()
Datums: 14/06/2008 10:14

Ficuk tas ka taja firma kads melstradnieks paliks bez algas jau tevi neuztrauc.Vai otrs variants,par papildus darbiem tiek nokasts max.Nu,uzraksti par ko vel maksa,lai bilde butu skaidra.Andri vel jau var netaisnot rindasplakni(aercam kluda augstuma ir 4mm)un armaturas ari neielimet.Un vispar kads sakars ar m3 bloki jau nav smagi.Tatad,ja es limeju divas vienadas majas diviem comiem vienam no250 otramno400mm,tad sanakka pie plana coma es nopelnu gandriz uz pusi mazak

Datums: 14/06/2008 10:44

Es ari varetu paradit dimzel saimniekam nepatik ka svesi vazajas pa objektu.Ieprieksejas majas gan var redzet ,bet tam jau virsu ir apdare.Lidz augustam esmu aiznemts.(brosss@#$%&inbox.lv)

Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 15/06/2008 11:54

bros - cik saprotu esi mūrnieks - klau, vai elementārā matemātika nav pazudusi? - ja mūrē no 275 tad uzliec vairāk kvadrātmetrus dienā, ja no 400 - tad mazāk, bet kubatūra tak ir savādāka...!!!!!!! tātad tomēr pelni vienādi... ;)

Datums: 15/06/2008 18:19

Andri ,nu nau jau tasta cik noprotu neesi murnieks.Nokramejot 10m 375nieku dabusi18.75 bet par 250nieku dabusi 12,50 ,laiks jau paiet tas pats.Nu varbut 2-3 min ilgak ar resnajim par cik smagaki.Tatad laika tas neko nemaina ,bet cenu starpiba gan ta neko.

Datums: 15/06/2008 18:56

Starp citu AEROC majas lapa ir raksts kura ir tabula ar cenam un tur viss m2.Pie ta cenam turos un dzive ir jauka.Inflacija gan koz,jo rezultata pelnu mazak..Un vel visiem saimniekiem gribu likt aiz auss,ka no tas nopelnitas naudinas strumenti ari japerk.

Autors: L&S ()
Datums: 16/06/2008 08:13

nu ja uz katru objektu jaunu ķelli ar apzeltitu rokturi,

Autors: xtc ()
Datums: 16/06/2008 12:04

Tie, kas grib atrast LABUS mūrētājus zem tiem pašiem 23Ls/m3, var iet sapņot :)
Būs lēti un šķībi vai arī nedēļu būs un tad divas nedēļas strādnieku nebūs vispār!

Nupat ceļu māju, 130m2 platībā.
Maksāju 26Ls/m3, ceļ no gāzbetona Silbet, nupat mūra darbi jau iet uz beigām, strādā vīri ļoti centīgi, no 8-22 katru darba dienu... Nepilnās 3 nedēļās mūris pilnībā gatavs :)

Autors: andisk26 ()
Datums: 16/06/2008 14:53

xtc Wrote:
-------------------------------------------------------
> Tie, kas grib atrast LABUS mūrētājus zem tiem
> pašiem 23Ls/m3, var iet sapņot
> Būs lēti un šķībi vai arī nedēļu būs un
> tad divas nedēļas strādnieku nebūs vispār!
>
> Nupat ceļu māju, 130m2 platībā.
> Maksāju 26Ls/m3, ceļ no gāzbetona Silbet, nupat
> mūra darbi jau iet uz beigām, strādā vīri
> ļoti centīgi, no 8-22 katru darba dienu...
> Nepilnās 3 nedēļās mūris pilnībā gatavs
>

Pa cik iepirki gāzbetonu, kādi izmēri

Iet uz lapu: Iepriekšējā123Nākošā
Pašreizējā: 2 no 3

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **        **     **  **  **  **  **  **  **  **     ** 
 **        **     **  **  **  **  **  **  **  **     ** 
 **        **     **  **  **  **  **  **  **  **        
 **        **     **  **  **  **  **  **  **  **        
 ********  ********    ***  ***    ***  ***   **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727