UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Re: laukakmeņu mūris
Autors:
Sapieris
()
Datums: 24/06/2008 21:09
lētāk sanāks nopirt akmenu imitāciju no putika :D
kur dabūsi akmeņus???
kur dabūsi akmeņus???
Autors:
Didims
()
Datums: 25/06/2008 20:34
Tikai minēšu!!! nu kādi 30-50 Ls/m2 un tad arī jāskatās kādi akmeņi (apaļi vai skaldīti (gatavi skaldīti vai pašam jāskalda)). A kādai vajadzībai? Moš pietiek ar šitādiem, skat. www.gabioni.lv
Autors:
elza
()
Datums: 02/07/2008 13:59
Ja nu kādam vajag milzīgus, skaldītus laukakmeņus pamatiem, tad varu notirgot savus. Akmeņi ir tīri, bez saistvielām. Atrodas Jaunpiebalgas pagastā. Cena 30 Ls/m3. Pakaļ jābrauc pašiem. Sīkāk - uz e-pastu.
Autors:
hops
()
Datums: 02/07/2008 18:37
varbūt kāds var padalīties pieredzē!
man laukos saimn ēkai kas ir no laukakmeņiem, viena siena ap 10m2 ir uzmetusi ''pumpu'', tātad intresē kā es tos akmeņus varētu salikt atpakaļ normāli....
no visa veicamā procesa vienīgā neskaidrība ir kā pacelt un ielikt atpakaļ tos 300 kg smagos akmeņus.
un ja ir infa intresē kā kādreiz senos laikos mūsu senķi to darija!
man laukos saimn ēkai kas ir no laukakmeņiem, viena siena ap 10m2 ir uzmetusi ''pumpu'', tātad intresē kā es tos akmeņus varētu salikt atpakaļ normāli....
no visa veicamā procesa vienīgā neskaidrība ir kā pacelt un ielikt atpakaļ tos 300 kg smagos akmeņus.
un ja ir infa intresē kā kādreiz senos laikos mūsu senķi to darija!
Autors:
klintis
()
Datums: 06/08/2008 15:32
Par to mūra pumpu... Atspiest neizdosies, tā vieta ir jāpārkrāmē. "Pumpas" iemesls varētu būt izdēdējušas šuves. Senie, akmeņus uz mūra cēla ar trīšiem. Tagad ir ērtāki verķi- vinčas u.t.t.
Autors:
zb
()
Datums: 24/08/2008 15:08
vai kādam ir zināšanas vai piejama informācija par laukakmeņu plēšanu, kā to darīt mājas apstākļos? Akmeņi ir un gribas tos apgūt savām vajadzībām