UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
lodžijas hidroizolācija
Autors:
Marcos
()
Datums: 20/08/2008 09:40
Sveicināti!
Gribētu palūgt padomu, kā veikt hidroizolēšanu lodžijai. Man ir guļbūve ar 2.5x7.5m lodžiju 2 stāvā, zem tās terase. Lodžijai grīdlāgas 5x20cm un uz tām pagaidām uzlikts 22mm OSB. Ko lai liek uz tā OSB lai panāktu, ka ūdens netek uz apakšā esošo terasi, un OSB nesapūtu. Pēc hidroizolācijas veikšanas uz lodžijas gribētu likt terases dēļus.
Gribētu palūgt padomu, kā veikt hidroizolēšanu lodžijai. Man ir guļbūve ar 2.5x7.5m lodžiju 2 stāvā, zem tās terase. Lodžijai grīdlāgas 5x20cm un uz tām pagaidām uzlikts 22mm OSB. Ko lai liek uz tā OSB lai panāktu, ka ūdens netek uz apakšā esošo terasi, un OSB nesapūtu. Pēc hidroizolācijas veikšanas uz lodžijas gribētu likt terases dēļus.
Re: lodžijas hidroizolācija
Autors:
Peķka
()
Datums: 20/08/2008 12:15
noņem osb un uzliec "lewis"profilu,uzlej estrich klonu un uzkausē ruļļmateriālu,pa virsu liec lāgas un starp lāgām skalotos oļus,iznāks glīti un praktiski
Autors:
Marcos
()
Datums: 20/08/2008 13:19
Nav slikts variants, bet tad grīda būs biezāka, kā gribētos, jo klona biezums ir 6cm + apdares materiāls. Lodžijas durvju dēļ varu atļauties grīdas līmeni palielināt max par 4 cm. Problēmas būs ar klona ieklāšanu, jo atrodos 90 km no Rīgas un jāieklāj tikai 18m2 (uz šo darbu neviens neparakstīsies par saprātīgu cenu).
Autors:
drumer
()
Datums: 20/08/2008 19:00
Tev nav nekaadas nojumes? zem klajas debess?!!!
Autors:
Marcos
()
Datums: 21/08/2008 08:49
Nojume ir, bet liels griestu augstums - 3.3m, un pārkare kādi 70cm pāri lodžojas malai. Ja dienvidu ir vējš, tad lietus tiek uz tās lodžijas, bet nav jau tā ka tur visu laiku ir mitrums. Biju domājis to OSB noziest ar kaut kādu smāķi pret mitrumu un uzlikt virsu dēlīšus tā lai ūdenim netraucē notecēt. Pēc tam pa virsu terašu dēļus.
Kaut kā jau to OSB var noizolēt, ja jau to liek uz jumtiem (man gan jumts nav šindeļu, bet dakstiņu).
Kaut kā jau to OSB var noizolēt, ja jau to liek uz jumtiem (man gan jumts nav šindeļu, bet dakstiņu).
Autors:
Peķka
()
Datums: 21/08/2008 10:43
ok, uz lāgam minerit 2 kārtās, virsū klājam kādu hidreni no mapegum vai mira, tālāk flīzejam vai klājam linoleju.
Autors:
Marcos
()
Datums: 21/08/2008 10:55
Esmu pircis minerit pirtstelpai kā karstumizturīgu materiālu - alternatīvu azbestam, vai tas pats der ārdarbiem? Varbūt mitrumam/ārdarbiem ir kāds cits minerit paveids? Zinu tikai vienu veikalu kur šo materiālu var nopirkt, t.i. Ķīpsalā Saimniekserviss, varbūt ir arī citi veikali?
Autors:
peķka
()
Datums: 21/08/2008 13:48
ļoti labs materiāls ārdarbiem,,nopirkt var abc buvnieciba un k-rauta
Autors:
Vienstāvs
()
Datums: 21/08/2008 14:10
Ārdarbiem ir citas markas nekā iekšdarbiem:
[www.minerit.fi]
[www.minerit.fi]
Autors:
Marcos
()
Datums: 21/08/2008 16:24
Vai nevar likt uz OSB virsu vienu kārtu minerit, noklāt ar hidroizolāciju?