UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

APDARES MATERIĀLI
Autors: AZOMMERE ()
Datums: 28/10/2008 16:51

Vai Latvijā pašreiz ir kāda firma, kas pārdod Kanādā vai citā valstī ražotu apdares materiālu, kas saucas NovaBrik. Tie ir tādi kā ķieģeļi ,kas montējami pie ārsienām un arīiekšpusē ēkām var izmantot.2003. gadā ar to nodarbojās firma "Artiva", bet tagad kā noskaidroju , vairs nē.
Gaidīšu atbildi uz savu e-pastu.
Paldies.

Re: APDARES MATERIĀLI
Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 31/10/2008 09:13

mani arī interētu apdare ar tiem ķieģeļiem...
klau, zinošie - kādam jābūt "pīrāgam" ja es gribu apmūrēt ar ķieģeli? man pagraba stāvs sanāk virs zemes un tur būs pirtis, tātad papildus mitrums no iekšas... kas tur ir ar tām gaisa spraugām ķieģeļu apdarei? jātaisa karkass un jāsiltina ar ruļļu vati vai varu ar fasādes vati siltināt? cokoa daļa protams man ir ar putuplastu :D
man to pašam savai mājai vajag un neesmu nekad saskaries ar ķieģeļu apmūrēšanu, tik redzējis esmu ka tās mājas uz pārdošanu apliek ar ķieģeli un starpā puķiku ieliek :D

Autors: drumer ()
Datums: 31/10/2008 16:37

Nu tak, www.paroc.lv viss kaa uz delnas!! tas pats isoveram,un taa taalaak,piiraags jau nemainaas!! bet par rulli aizmirsti, uz 3m seežaas 10cm,tev to vajag?

Autors: evo7 ()
Datums: 04/11/2008 20:27

Mīkstā vate galīgi neder. Parastā fasādes vate ar nav īsti labi. Ir specialā ko liek ventilejama fasādē. Skaties Paroc.lv vai Isover.lv

Autors: Andris Fasādes darbi ()
Datums: 05/11/2008 09:25

paldies

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  **   **   **     **  **    **   **     **     **    
   ** **    **     **  **    **   **     **     **    
    ***     **     **  **    **   **     **     **    
   ** **     **   **   *********  **     **     **    
  **   **     ** **          **   **     **     **    
 **     **     ***           **    *******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727