UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
jumts
Autors:
jutina
()
Datums: 19/11/2008 13:18
Vai tagad var klāt bitumena šindeļu jumtu, ja āra gaiss nav "mīnusos"??
Re: jumts
Autors:
E
()
Datums: 24/11/2008 16:55
jumtus tikai mīnusos jāliek
Autors:
ruukiitis
()
Datums: 25/11/2008 08:14
Pamēģini pienaglot bitumit šindeli?
(tagad nelielos plusos vai mīnusos...).
P.s.
Es ar piekrītu, ka pilnīgam ekstrēmam jumtu vajag likt kad ārā ir -15, pamatīgas sniega kupenas un vēlamais vēja ātrums virs 10 m/s
(tagad nelielos plusos vai mīnusos...).
P.s.
Es ar piekrītu, ka pilnīgam ekstrēmam jumtu vajag likt kad ārā ir -15, pamatīgas sniega kupenas un vēlamais vēja ātrums virs 10 m/s
Autors:
vgy7
()
Datums: 04/12/2008 13:43
Kāpēc neklāt, ja pasūtītājs apmaksā papildizdevumus par šindeļa uzsildīšanu un žāvēšanu? Pat kvalitāti tad darbam var garantēt...
vgy7
vgy7
Autors:
Zaldis
()
Datums: 11/12/2008 08:47
Man tāda problēma, 3stāvu paneļu mājas jumts tek, klājums tur ir ruberoids ar piķa šuvju smēri pluss sīki akmentiņi, kad vasarās aizpikjē vecos caurumus parādās citur jauni(domāju no tā ka jumsts vasarā izkalst un saplaisā) un tā gadu no gada , kaimiņi ''mesties' jaunam jumtam nevēlas mol mums 2 stāvā nekas netek , pats dzīvoju trešajā, dēļ visa tā logus mainīt nevar jo bieži vien pēc lietusgāzēm ūdens tek starp logu rāmjiem, esmu redzējis diskaverī kad plakano jumtam uzveido tādu kā rāmi ieklāj politelēna plēvi tad ruberoida loksmes un pa visrsu tajā rāmī/kastē saber oļus apmēram 10cm biezumā pluss vēl salej ūdeni lai tas nosedz līdz oļiem to konstrukciju! Princips lai vasarā pie stipras saules jumts neiizžūtu un ruberoids nesaplaisātu, bet tas bija anglijā kur nav ziemas ....
Esmu izmisumā māju nevaru remontēt jo tek jumts, jaunam slīpjumtam naudas man nav, gribēju jautāt vai mans discovery risinājums ir reāls latvijas apstākļiem', un galvenais vai vispār ir risinājums tādu jumtu savest kārtībā uz ilgāku laiku kā vienu vasaru ?
paldies jau iepriekš !
Esmu izmisumā māju nevaru remontēt jo tek jumts, jaunam slīpjumtam naudas man nav, gribēju jautāt vai mans discovery risinājums ir reāls latvijas apstākļiem', un galvenais vai vispār ir risinājums tādu jumtu savest kārtībā uz ilgāku laiku kā vienu vasaru ?
paldies jau iepriekš !
Autors:
Zaldis
()
Datums: 11/12/2008 11:11
p.s mans e-pasts vakancei at one . lv
Autors:
Ambrosio
()
Datums: 11/12/2008 13:26
Jumts tā kā ir mājas koplietošanā. Ja nu kāds negrib piedalīties jumta remontā un ja Tev, Zaldi, ir iekšas, tad vari pateikt tiem 2. stāva iemītniekiem, kuri negrib piedalīties remontā, ka Tu vari slapjumu, kas nāk no "viņu jumta daļas" palaist pa taisno caur savu dzīvokli viņiem griestos.
Es zinu, tā ir problēma, ka daudzdzīvokļu mājās ir tipi, kuri vispār nesaprot vai negrib saprast, ka māja ir jāuztur kā viens vesels "organisms".
Es zinu, tā ir problēma, ka daudzdzīvokļu mājās ir tipi, kuri vispār nesaprot vai negrib saprast, ka māja ir jāuztur kā viens vesels "organisms".
Autors:
normunds85
()
Datums: 11/12/2008 17:30
+30+40.Idins tu skiet sindeli tikkai katalogaa esi redzeejis ne klaajis,
Autors:
vgy7
()
Datums: 11/12/2008 19:24
normunds85 Wrote: