UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 3
Re: Gribu iesēt zālīti ap māju
Autors:
zipaks
()
Datums: 23/03/2009 21:42
Pirmajā gadā visa jauna zālīte ir smuka zaļa :)
Autors:
Krancis smirdīgais
()
Datums: 24/03/2009 08:30
Paldies duriki- palīdzējāt.
Neko sakarīgu jau sagaidīt nevar no tādiem. Kādu man tur nafig frēzēšanu- man tur bruģa celiķi savijušies, bet šis ar traktoru bāzīsies. Idiots!
Man interesēja vienkārši nepaplašināti jautājumi- kādas sēklas, kad sēt, kā laistīt, kā kopt. Bet šis man vagu dzīs, krūmus griezīs, kuri nemaz vēl nav. absolūts kretīns. Varbūt Tu vari teļam dzemdības pieņemt kā jau laucinieks?
Neko sakarīgu jau sagaidīt nevar no tādiem. Kādu man tur nafig frēzēšanu- man tur bruģa celiķi savijušies, bet šis ar traktoru bāzīsies. Idiots!
Man interesēja vienkārši nepaplašināti jautājumi- kādas sēklas, kad sēt, kā laistīt, kā kopt. Bet šis man vagu dzīs, krūmus griezīs, kuri nemaz vēl nav. absolūts kretīns. Varbūt Tu vari teļam dzemdības pieņemt kā jau laucinieks?
Autors:
IP Logged.
()
Datums: 24/03/2009 08:52
ta *is uz dārznieku portāliem, hanurik :)
Autors:
aaaa
()
Datums: 24/03/2009 09:02
Kranci smirdīgais:
Tiešām lasies no šejienes - te nav pieņemts šitā citus nolamāt. Ja tev kaut kas ar galvu nav kārtībā, atvēsini šodien uzsnigušajā sniedziņā.
Tiešām lasies no šejienes - te nav pieņemts šitā citus nolamāt. Ja tev kaut kas ar galvu nav kārtībā, atvēsini šodien uzsnigušajā sniedziņā.
Autors:
a
()
Datums: 24/03/2009 09:08
Es jau starta pozicija pateicu, ka vinju JAU apskauzu :)
Autors:
Krancis smirdīgais
()
Datums: 24/03/2009 14:04
Ai ai ai piedodiet nabaga aizskartie un apvainotie. Noslaukiet savas asaras nabadziņi. Bet kāt ad ar to zālīti būs. Ir kādam viedoklis vai nav?
Vai vismaz iesakāt, kur ir kāds dārznieku portāls. Kad mēs visi sacelsim sev pa ģimenes savrupmājai,tad visi kolektīvi kļūsim par hanurikiem un uz tādiem portāliem mums būs jālasās. Prom no šejienes... ai cik skumji...
Vai vismaz iesakāt, kur ir kāds dārznieku portāls. Kad mēs visi sacelsim sev pa ģimenes savrupmājai,tad visi kolektīvi kļūsim par hanurikiem un uz tādiem portāliem mums būs jālasās. Prom no šejienes... ai cik skumji...
Autors:
krancis
()
Datums: 24/03/2009 14:33
Kā tad Tu biji iedomājies to zālīti iesēt bez zemes sagatavošanas.
Ja Tev tur pilns ar bruģa celiņiem tas nozīmē, kad tur nevar neko frēzēt???
Ja Tev tur pilns ar bruģa celiņiem tas nozīmē, kad tur nevar neko frēzēt???
Autors:
aae
()
Datums: 24/03/2009 14:35
Kranci, mazāk emocijas un vairāk izmanto meklēšanu šajā forumā, diskusijas par zālājiem un mauriņiem te ir bijušas
Autors:
EjTakTu
()
Datums: 24/03/2009 20:47
Šeit saruna izveidojusies tāda, ka zālīti vairs nav jāsēj, bet jāstāda. Un tāda,kuru pīpējot atslābinās, un kreņķi vairs ķert negribās :D
[www.building.lv]
[www.building.lv]
[www.building.lv]
[www.building.lv]
[www.building.lv]
[www.building.lv]
Autors:
einārs
()
Datums: 24/03/2009 23:30
brrr,pēc šitādiem bazariem zosene metās.šitas bazars ir no citas kastas,labāk nesasieties.
Pašreizējā: 2 no 3