UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdarbi :
Building.Lv Forums
pamati birst
Autors:
problema 123
()
Datums: 30/03/2009 15:05
Man stradnieki halturetaji treknajos gados betonejot pamatus koka gulbuvei vienam sturim par maz pielikusi cementu - rezultata tas sturis it ka stav bet palenam birst nost tam galam visadi gabailni. laika jautajums kad viss sturis bus sabirzis. Pamati lentveida. Ko var darit?
Re: pamati birst
Autors:
rico
()
Datums: 31/03/2009 00:48
Sastutē savu mājiņu un sāc no viena stūra mainīt.(tikai pa gabaliņam nevis visu uzreiz).
Es pagājušajā gadā 30m tā nomainīju mājai,kura bija no akmeņiem mūrēta.Izdarī to var,bet ir ko rauties.
Es pagājušajā gadā 30m tā nomainīju mājai,kura bija no akmeņiem mūrēta.Izdarī to var,bet ir ko rauties.
Autors:
marmot
()
Datums: 02/04/2009 14:47
Domāju, ka mainīt jau uzreiz tos pamatus nevajag - ar augstspiedienu nomazgā, aizmet ar joblu izbirušās vietas, vari nogruntēt, lai stingrāki un galvenais - nosiltini! man domāt, galvenā problēma ir mitra betona sasalšanā-nosiltināti ar zilo putuplastu(tavā gadījumā vislabāk 100 mm)arī švaka betona pamati turēs ilgāk par to būvi! Vienīgā problēma - jāliek apkārt virs siltinājuma bleķa apmalīte(tāda kā šura ārējā palodze, un drosvien bus čakars ar bleka piestiprināsanu - iefrēzē rievu, vai izgriez ar motorzagi - gan jau izdomāsi. Gan ēka būs siltāka(jūtami). nu nav jamaina tīe pamati - īpaši jau gulbuvei. Jā, um siltinājumam jāiet zem zemes - pam.siltin.tehnoloģija foruma daudzkur apspriesta...
Autors:
Lauris Gaiķēns
()
Datums: 06/05/2009 15:00
Varu iteikt poliuretāna piesūcināmo materiālu, tas dziļi iesūcas, atgrūž ūdeni un lēti - ātri atrisinās problēmu.
varat zvanīt 29459621
Lauris
varat zvanīt 29459621
Lauris
Autors:
ekharts
()
Datums: 06/05/2009 17:23
Nosiltini un apmūrē ar laukakmeni.29906092.
Autors:
soseds2
()
Datums: 07/05/2009 09:54
Laurim nav darba, ka tik aktivs foruma? :)