UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Ārdarbi :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 3 no 4
Re: Setas izbuve
Autors: Lauku vecis ()
Datums: 23/04/2009 10:53

Ja ir māls, sāc uzreiz rakt, jo urbis nelīdzēs, standarta variantā tas vienkārši nevelk, lielos urbjus atkal viens cilvēks nevar noturēt un tiem domāts cits diametrs.

Autors: eka ()
Datums: 23/04/2009 14:13

Es biju domājis ne motorizēto urbi, ko pats paņem un griez .Cik es minos man tā zeme stipri vien mālaina bija un gāja baigi labi . Tādā grantainā zemā sliktāk ,jo akmeņi traucē .

Autors: kriksens ()
Datums: 24/04/2009 09:15

Runājot par mehanizēto urbi - kāds izmērs ir ledus urbim? Varbūt var mēģināt ar to?

Autors: aaaa ()
Datums: 24/04/2009 09:21

Man kaimiņš vienmēr visu ir saurbis ar ledus urbi - tas pats urbis vien ir, tikai ledus urbim apakšā ir tie naži, tos zemi urbjot vajag noņemt, ja var.

Datums: 24/04/2009 09:24

Būs jāizmēģina, varbūt viss sanāk!

Autors: Vienstāvs ()
Datums: 24/04/2009 09:25

Šķiet ka 10 cm.
Man vēl ir doma pievienot to jaudīgākajai Rebir urbjmašīnai
[www.rebir.lv]
, jāuztaisa tikai pāreja. Līdz šim savas "ģeoloģiskās izpētes" (akasvietā līdz pat 4 m) esmu veicis ar makšķernieku urbi, kam pievienoti pagarinātājposmi ar platu T veida rokturi galā.

Autors: v_t ()
Datums: 24/04/2009 09:29

metāla stabus vienkārši iedzen ar kuvaldometru. protams, ne tos ko pārdod komplektā ar zaļo sētu, bet kārtigus rorus. atštaukātos galus smuki nofleksē.
manā gadījumā pasākums aizņēma ievērojami mazāk laikā nekā biju plānojis. ķipa - acis darba izbijās u.t.t.

Datums: 24/04/2009 09:58

Es jau arī biju domājis par roru iegādi un iedzīšanu.
Manā gadījumā grības, lai kopskats būtu labs. Īsti pa prasto nebūs labi.

To ledus urbi izmēģināšu jau šajās brīvdienās.

Autors: v_t ()
Datums: 24/04/2009 11:51

iedzīts, nofleksēts un nokrāsots roris neizskatās prastāk par ieurbtu.

Autors: aaaa ()
Datums: 24/04/2009 12:29

Kā dzenot var dabūt stabus līmenī? Resp, stateniski, lai no gala skatoties visi stabiņi smuki viens aiz otra? Cinkotu kvadrātcauruļu gadījumā fleksēšana neder, jo gals tiek sabojāts un rūsēs veidojot nesmukus rūsas notecējumus. Starp citu - kuvaldēšana prasa gandrīz vai vairāk laika un spēka kā ieurbšana ar vai nu zemes piestampāšanu vai iebetonēšanu. Dzen parasti tādās vietās, kur nevar izrakt vai izurbt - klasiski, tur, kur ir daudz koku sakņu. Ja mežmalā jātaisa žogs, rakšana ir praktiski nereāls pasākums - tad tikai ar kuvaldu. Parasti galam uztaisa tādu koka cepuri, lai zvetējot nesasit galu.

Pašreizējā: 3 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **   **  **   **     **  **     **  **     ** 
       **    ****    **     **  **     **  **     ** 
 **    **     **     **     **  **     **  **        
 **    **     **     **     **  **     **  **        
  ******      **      *******    *******   **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727