UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Bleķa jumts
Autors:
Jūrasvilks
()
Datums: 11/05/2009 10:39
Vai kungi varētu dot praktiskus padomus privātmājas jumtam.
Man tagad ir 50 gadus vecs šīfera jumts kopā 200m2, apakšā vairāki slāņi jumta skaidu. trīs gadus atpakaļ man šķūnim uzlika Rannilu Monterei, gribu mājai tādu pašu.
Kas zin cik tagad maksā materiāls un cik darbs, vieta Rojas pagasts, Talsu rajons.
Laikam vjag arī latas un pretvēja plēvi.
Man tagad ir 50 gadus vecs šīfera jumts kopā 200m2, apakšā vairāki slāņi jumta skaidu. trīs gadus atpakaļ man šķūnim uzlika Rannilu Monterei, gribu mājai tādu pašu.
Kas zin cik tagad maksā materiāls un cik darbs, vieta Rojas pagasts, Talsu rajons.
Laikam vjag arī latas un pretvēja plēvi.
Re: Bleķa jumts
Autors:
Dzincha
()
Datums: 12/05/2009 16:27
Latas un plēve jau nav tas dārgākais. Latas var vietējā gaterī pasūtīt. Kondensāta plēvi- hmzz. kaut vai depo. Tikai neņem to sarkano - tā neesot īstā priekš bleķa.
Pašu skārdu jau var dabūt vairākās vietās. Rannila jau skaitās dārgais gals. Tādus pašus ražo arī vietējie - Avotiņi, Metallmaster, utt.
Darbs agrāk gāja sekojoši - latojums 5 Ls/m2 bez materiāla. Pati uzklāšana ja nav sarežģīts jumts ir viena diena. Un kādi 3 cilvēki vajadzīgi tajā procesā (3*50=150).
Pašu skārdu jau var dabūt vairākās vietās. Rannila jau skaitās dārgais gals. Tādus pašus ražo arī vietējie - Avotiņi, Metallmaster, utt.
Darbs agrāk gāja sekojoši - latojums 5 Ls/m2 bez materiāla. Pati uzklāšana ja nav sarežģīts jumts ir viena diena. Un kādi 3 cilvēki vajadzīgi tajā procesā (3*50=150).
Autors:
janis zkbuve
()
Datums: 24/05/2009 18:02
sveiki esam junikju brigade,ar vairaku gadu pieredzi jumta segumu firmaa SIA"ondulat" varam jusu jumtu nomainit. apmeeram pa 4ls kvm ja ir interse...ar vecaa jumta demontaazu. dodam 5gadu garantiju. juus jkautaajaat par cenaam...nu metaalmeisteram dakstinjveida profils maksaa apmeeram 6ls kvm,ja nemaldos pat skruuves bij ieklautas. a jumtam materiali ir sekojosi. nojaucaas vecais jumts,paliek tikai spaares....tad naak pretkondensaata pleeve,kas piestiprinaas uz spaareem ar koka starpliku 25x50mm vissa spaares garumaa liidz ar to arii veidojas ventileesanaas sprauga 25mmm starp pleevi un latojumu. peec tam tiek latojums naglots ar colliigajiem deeljiem 25x100mm. solis dakstinjveidametalam ir 350mm,taakaa pasi varat izrekinaat cik materialus vajag. ja jums ir interse vai vajadziiga konsultaacija varat zvanit 25989675. Ar cienju jaanis
Autors:
Igors Aņikins
()
Datums: 28/05/2009 14:55
Cien. Jūrasvilks! Pašlaik jūs varat iegādāties kvalitatīvu metāldakstiņu tikai pa 3,63 Ls par kv.m. ar PVN. Mums arī ir visi nepieciešami elementi, skrūves, plēves un t.t. Pa visiem jautājumiem rakstiet uz e-pastu vai zvaniet mums. Ar cieņu, Igors.
Autors:
joko
()
Datums: 09/06/2009 10:50